Αντίθετοι και οι Διοικητικοί Δικαστές στον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστρατήγηση της μεγαλύτερης κατάκτησης των εργαζομένων, του δικαιώματος στην απεργία. Ενός δικαιώματος που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες δεκαετιών. Κάθε συνδικαλιστικός φορέας οφείλει να εναντιωθεί στην προσπάθεια να μπουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην κήρυξη απεργίας από πρωτοβάθμια σωματεία.

Μετά τη σχετική τοποθέτηση του Χριστόφορου Σεβαστίδη (Προέδρου Πρωτοδικών- Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων) ενάντια στο νέο συνδικαλιστικό νόμο και τα εμπόδια που βάζει στην κήρυξη απεργίας από τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, έρχεται κι η ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, στο ίδιο μήκος κύματος, να εναντιωθεί στην προσπάθεια της κυβέρνησης να καταστρατηγήσει αυτήν την κατάκτηση των εργαζόμενων.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστρατήγηση της μεγαλύτερης κατάκτησης των εργαζομένων, του δικαιώματος στην απεργία. Ενός δικαιώματος που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες δεκαετιών.  Κάθε συνδικαλιστικός φορέας οφείλει να εναντιωθεί στην προσπάθεια να μπουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην κήρυξη απεργίας από πρωτοβάθμια σωματεία».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: