Ανδρέας Μάζης: Στήριξη στο ΚΚΕ θα οδηγήσει σε καλύτερους καιρούς

Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ θα είναι στοιχείο ενδυνάμωσης της αντίστασης του λαού μας απέναντι στα γνωστά σχέδια όλων των επίδοξων διαχειριστών.

Μπροστά στις εκλογές και μετά από μια χαρακτηριστική περίοδο σοβαρής κρίσης, που έκανε φανερή την αποτυχία της φιλελεύθερης και σοσιαλδημοκρατικής εκδοχής της εξουσίας, που γονάτισε τον λαό, πρέπει να δούμε καθαρά τις επιλογές μας.

Το ΚΚΕ, όλο αυτό το διάστημα, οργάνωσε κινητοποιήσεις για ανατροπή της πολιτικής τους, που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, οδήγησε σε πρωτοφανή δυσχέρεια την πλειοψηφία του λαού μας και σε πρωτόγνωρα κέρδη τους οικονομικούς μεγιστάνες και τις εταιρείες τους. Οι κυβερνήσεις του συστήματος, μονοκομματικές και συνεργασίας, ψήφισαν τρία μνημόνια, λειτούργησαν σταθεροποιητικά για τα συμφέροντα των ολίγων και εξαθλίωσαν μεγάλο ποσοστό του λαού μας. Μειώθηκαν συντάξεις, μισθοί, νομοθετήθηκε η μερική απασχόληση σε συνθήκες γαλέρας, κατακρεουργήθηκαν εργατικά δικαιώματα, πουλήθηκαν λιμάνια, αεροδρόμια, επικοινωνίες, ναυπηγεία, Ενέργεια, με αύξηση του αυταρχισμού και της καταστολής.

Οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσαν τη χώρα όμηρο στα νύχια του ΝΑΤΟ, μετατρέποντάς την σε αβύθιστο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ και εμπλέκοντάς την στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο (τούτο μας έλειπε).

Ο λαός νιώθει την ακρίβεια που τον περιορίζει, την άθλια κατάσταση της Υγείας και της Παιδείας και στο ζοφερό αυτό τοπίο παρακολουθεί τους τρεις «σωματοφύλακες» του συστήματος να γκρινιάζουν στα ΜΜΕ, για τον φράχτη στον Εβρο, την περιουσία των στελεχών τους, για το θέμα των παρακολουθήσεων (συμφωνούν και οι τρεις ότι ουδείς εξαιρείται), για τις τεχνικές των πλειστηριασμών που παίρνουν τα σπίτια του κόσμου και για το ποιος θα είναι καλύτερος στο επόμενο γδάρσιμό του.

Κάθε καλοπροαίρετος δημοκρατικός άνθρωπος βλέπει ότι το ΚΚΕ είναι η δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στα σχέδιά τους, συσπειρώνοντας τον κόσμο στη διαδικασία αντίστασης σε αυτά. Το ΚΚΕ είναι πάντα κοντά στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους φοιτητές, συμπαραστέκεται στους αγώνες τους και αποτελεί εγγύηση στήριξης για τους αγώνες του μέλλοντος. Η εκλογική του ενίσχυση θα είναι στοιχείο ενδυνάμωσης της αντίστασης του λαού μας απέναντι στα γνωστά σχέδια όλων των επίδοξων διαχειριστών. Στήριξη στο ΚΚΕ θα οδηγήσει σε καλύτερους καιρούς και στην από καλύτερες θέσεις πάλη του λαού, ενάντια σε ό,τι τον εξαθλιώνει.

Ανδρέας Μάζης
Γιατρός Χειρουργός, «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο της Πάτρας
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: