“Αυτά έγιναν μόνο το 1967 και το 1973…” – Μέχρι και η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου αντιδρά στην απαγόρευση συναθροίσεων

Όχι, δεν κάνει “αριστερή στροφή” η Ελληνική Λύση. Απλώς ο ακροδεξιός ζήλος της κυβέρνησης υπερκέρασε ακόμα και τον Βελόπουλο…

Είναι τέτοιο το κρεσέντο αυταρχισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ακόμα και ο ακροδεξιός Βελόπουλος νιώθει την ανάγκη να βγει πιο μετριοπαθής, αφήνοντας σπόντες για το ιστορικό προηγούμενο αυτής της απόφασης στα χρόνια της χούντας.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης αναφέρει:

«Η κυβέρνηση αφού έφερε την Ελλάδα στο απροχώρητο με τους ”λάθος ολιγάριθμους”, τα ανύπαρκτα μέτρα για τον τουρισμό, παρά τις προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και την μηδενική πρόληψη, καταφεύγει πανικόβλητη στο κατασταλτικό μέτρο της απαγόρευσης συναθροίσεων. Για την ιστορία, καθολική απαγόρευση όλων των συναθροίσεων σε όλη την επικράτεια , δηλαδή καθολική αναστολή του άρθρου 11 του Συντάγματος , έχει γίνει και στο παρελθόν, στις 21/04/1967 και στις 17/11/1973».

Από τα παραπάνω καθίσταται προφανές, ένα και μόνο πράγμα: δεν είναι η Ελληνική Λύση που “έστριψε αριστερά” και απέκτησε ξαφνικά δημοκρατικές ευασθησίες. Είναι ο ακροδεξιός ζήλος της κυβέρνησης που ξεπέρασε ακόμα και τον Βελόπουλο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: