ΒΙΑΛ, Χίος – Πρόσφυγες και μετανάστες εκτεθειμένοι στο τσουχτερό κρύο και τη βροχή στο Χοτ Σποτ της ντροπής

Ποιός θυμάται ότι στην ΒΙΑΛ μένουν άνθρωποι; Δήλωση των αιρετών της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου

Για άλλη μια φορά βρίσκονται εκτεθειμένοι πρόσφυγες και μετανάστες στο Χοτ Σποτ της ΒΙΑΛ, αντιμέτωποι με το τσουχτερό κρύο και τη βροχή.

 Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν τεράστιες ευθύνες για αυτή την αθλιότητα όπου για μια ακόμα φορά άντρες, γυναίκες και παιδιά εγκλωβίζονται στο νησί μας σε αυτές τις συνθήκες.

Εδώ και τώρα απαιτούμε με ευθύνη τη κυβέρνησης και των τοπικών αρχών να κλείσει το Χοτ Σποτ της ντροπής, να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες και μετανάστες με μετακίνησή τους προς την Ηπειρωτική Ελλάδα σε ανθρώπινες συνθήκες και από κει με γρήγορες διαδικασίες να μετακινηθούν προς τις χώρες προορισμού τους.

Τέλος καταδικάζουμε με τη σειρά μας κάθε προβοκατόρικη ενέργεια που επιχειρεί να ενσταλάξει μίσος μεταξύ των Χιωτών  και των προσφύγων , όπως είναι αυτές με τους εμπρησμούς στις εκκλησίες και τη διασπορά φαιάς προπαγάνδας μέσω του Διαδικτύου η οποία δεν πρέπει να αφήνεται στο απυρόβλητο , αφού εκτός των άλλων αποπροσανατολίζει από τον πραγματικό εχθρό που γεννά και αναπαράγει τον πόλεμο και την προσφυγιά. 

Γιώργος Αμπαζής, Περιφερειακός Σύμβουλος Χίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Μάρκος Σκούφαλος, Δημοτικός Σύμβουλος Χίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Κλαίρη Κωστάλα, Δημοτική Σύμβουλος Χίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: