Το ραδιόφωνο που θες να ακούς! | Ξεκινά σήμερα το ανανεωμένο πρόγραμμα του «904 Αριστερά στα fm»

Ευθυγραμμισμένο πάντα με την ανάγκη ενός ραδιοφώνου που προσφέρει καλή, ποιοτική μουσική, δίνοντας παράλληλα βήμα σε νέα είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Ραδιόφωνο που αποτελεί παράθυρο για τον πολιτισμό, για τις τέχνες, για τις επιστήμες, αλλά και όσα απασχολούν τον λαό.

Ξεκίνησε από το πρωί δυναμικά με νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα, του «904 Αριστερά στα fm».  Ένα πρόγραμμα σύγχρονο που θα συνδέει τις καλύτερες μουσικές διαδρομές, από τις ρίζες τους… μέχρι το σήμερα (δείτε εδώ αναλυτικά και ακούστε το ραδιόφωνο).

Στις προθήκες του ραδιοφώνου παραμένουν πάντοτε τα υλικά αυτά που το ξεχώριζαν και σε αυτά – όπως έχει υποχρέωση -προσθέτει το νέο και όπως πάντα το καλύτερο κομμάτι του!

Ευθυγραμμισμένο πάντα με την ανάγκη ενός ραδιοφώνου που προσφέρει καλή, ποιοτική μουσική, δίνοντας παράλληλα βήμα σε νέα είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Ραδιόφωνο που αποτελεί παράθυρο για τον πολιτισμό, για τις τέχνες, για τις επιστήμες, αλλά και όσα απασχολούν τον λαό. Το ραδιόφωνο που θες να ακούς!

Το πρόγραμμά μας φτιάχτηκε με τα υλικά που κουβαλούσε πάντοτε ο “904” και ξεχώριζε για αυτά. Το μεράκι, τη φροντίδα, αλλά και τη ζωντάνια που πηγάζει από την αγάπη μας για το ραδιόφωνο ως την φωνή του καθενός μικρού και μεγάλου που υψώνεται δυνατή και στεντόρεια, κόντρα στο ρεύμα που θέλει να μας στερήσει να ονειρευόμαστε μια καλύτερη ζωή, είτε μέσα από τον λόγο είτε μέσα από την μουσική.

Εμείς σε πείσμα αυτών των καιρών κρατάμε τη γραμμή ανοιχτή“. Γι’ αυτό και το πρόγραμμά μας, “ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ”, είναι ένα πρόγραμμα σύγχρονο που δεν διαχωρίζει, αλλά συνδέει τις καλύτερες μουσικές διαδρομές από τις ρίζες τους… μέχρι το σήμερα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούσε πάντα βήμα για νέους καλλιτέχνες, το σπίτι του κάθε μουσικού. Τα μικρόφωνά του ήταν και είναι πάντα ανοιχτά σε κάθε φωνή που “δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: