Το σύστημα είναι καταδικασμένο να γεννάει ήρωες

Ήρωες μπορούμε να γίνουμε όλοι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Ε, αυτές οι συνθήκες είναι το σύστημα, είναι αυτή καθαυτή η μήτρα που γεννάει όσους αργότερα θα τρέμει. Όσο το σύστημα κοιλοπονάει, τόσο θα τρέμει από φόβο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το σύστημα που φοβάται και την σκιά του αντιδρά σπασμωδικά, αντιδρά τυραννικά και κατασταλτικά… Η ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα και δεν περιορίζονται φυσικά στα στενά σύνορα της πατρίδας μας… Το σύστημα από την γέννησή του είναι αντιδραστικό, και είναι τέτοιο διότι δεν έχει άλλο τρόπο να λειτουργήσει. Προβάλλει όλη την κατασκευασμένη νομιμότητα και νομιμοφροσύνη για να αποδομήσει όποιον στέκεται εμπόδιο, και εκεί που νομίζει ότι το πετυχαίνει….γεννάει τον δήμιό του.

Ήρωες μπορούμε να γίνουμε όλοι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Ε, αυτές οι συνθήκες είναι το σύστημα, είναι αυτή καθαυτή η μήτρα που γεννάει όσους αργότερα θα τρέμει. Δεν μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτή την νομοτέλεια. Την απεχθάνεται αλλά είναι καταδικασμένο να την ζει ξανά και ξανά… Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, η ιστορία είναι επιφορτισμένη για να καταγράψει τις πορείες αυτών που αντιστάθηκαν… Το μόνο που θα πω είναι πως όσο το σύστημα κοιλοπονάει, τόσο θα τρέμει από φόβο!

Το σύστημα είναι καταδικασμένο να γεννάει ήρωες

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: