Στα χέρια τις αστυνομίας ιερέας για τους εμπρησμούς των καρναβαλικών κατασκευών στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Ιερέας πιάστηκε στην Πάτρα να καίει καρναβαλικές κατασκευές που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης από τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων εν όψει του Καρναβαλιού!

Ιερέας πιάστηκε χτες το βράδυ στην Πάτρα να καίει καρναβαλικές κατασκευές που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης από τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων εν όψει του φημισμένου Καρναβαλιού της πόλης!

Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα tempo24, ο ιερέας συνελήφθη λίγο μετά τις 11 χτες το βράδυ, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να καίει μπάστακα (όπως ονομάζονται οι συγκεκριμένες καρναβαλικές κατασκευές) στο Ακταίο, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό.

Όπως έγραψε η Κατιούσα άγνωστοι δράστες χτες έβαλαν φωτιά με σκοπό να καταστρέψουν τους καρναβαλικούς μπάστακες που βρίσκονται μπροστά στο Δημαρχείο της Πάτρας, στην διασταύρωση Παντανάσσης και Υψηλάντου και στην Ακτή Δυμαίων, στην είσοδο της πόλης, ενώ από τη φωτιά κινδύνευσε άμεσα το Δημαρχείο της Πάτρας, που γλίτωσε τα χειρότερα από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την παραπάνω πηγή ο συλληφθείς που είναι ηλικίας περίπου 40 ετών, διαμένει στην Πάτρα και ιερουργεί στο Αίγιο, έκαψε τέσσερα καρναβαλικά στοιχεία αλλά η δράση του σταμάτησε το βράδυ της Τρίτης, όταν έβαλε φωτιά στον πέμπτο μπάστακα.

Κανείς ίσως δεν μπορούσε να φανταστεί όταν η Δημοτική Αρχή κατάγγειλε τους βάνδαλους που προσπαθούν να καταστρέψουν ό,τι όμορφο πάει να γίνει στην Πάτρα (θυμίζουμε τις καταστροφές σε κοινόχρηστα ποδήλατα και σταθμούς ποδηλάτων, αλλά και στις Χριστουγεννιάτικες μπάλες στην πλατεία Τριών Συμμάχων και στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης), ότι τα χέρια που θα έβαζαν φωτιά στις καρναβαλικές κατασκευές θα κρύβονταν πίσω από ράσα…

Ο συλληφθείς ιερέας οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πατρών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: