“Σεισμός – σεισμός – συντονισμός” – Πανελλαδική Συνάντηση Συντονιστικών Επιτροπών και σχολείων από όλη την Ελλάδα στις 16 Δεκέμβρη

Ήρθε η ώρα να συναντηθούμε, να συντονιστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για το πώς θα συνεχίσουμε τον μεγάλο δίκαιο αγώνα μας, πώς θα τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό και μαζικό!

Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Πρέβεζας:
Κυριακή 16 Δεκέμβρη στην Αθήνα Πανελλαδική Συνάντηση Συντονιστικών Επιτροπών και σχολείων από όλη την Ελλάδα!
ΣΕΙΣΜΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ !!!
Έπειτα από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Αθήνας προς όλες τις Συντονιστικές Επιτροπές μαθητών, και στη δική μας, θα συμμετέχουμε και εμείς στην πανελλαδική συνάντηση στις 16 Δεκέμβρη στην Αθήνα.
Όλοι εμείς οι μαθητές που από την αρχή της χρονιάς:
• αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, που με τους αγώνες μας έχουμε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση να μην τολμήσει να καταθέσει το απαράδεκτο νομοσχέδιό της, που κάνει ακόμα πιο εξοντωτικό το σχολείο.
• που στις 29 Οκτώβρη πλημμυρίσαμε και βροντοφωνάξαμε στους δρόμους της Πρέβεζας και συνεχίζουμε δυναμικά.
• δεν καθόμαστε στ’ αυγά μας, αλλά αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε όσα μας αξίζουν και μας στερούν, κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης που συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με τις προηγούμενες και μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλού χτυπάνε το δικαίωμά μας στη μόρφωση και τη ζωή με δικαιώματα…
• με τη δράση μας απομονώνουμε τους φασίστες, τις σάπιες ιδέες τους και το ρατσιστικό τους δηλητήριο.
• Που την εβδομάδα που μας πέρασε οργανώσαμε 2 μαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για το λύκειο και ενάντια στην καταστολή και την τρομοκρατία τιμώντας τα 10χρόνια από την δολοφονία του Α.Γρηγορόπουλου.

…ήρθε η ώρα να συναντηθούμε, να συντονιστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για το πώς θα συνεχίσουμε τον μεγάλο δίκαιο αγώνα μας, πώς θα τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό και μαζικό!
Να συζητήσουμε για το πώς συνεχίζουμε, για την άμεση απάντηση που πρέπει να δώσουμε στην κυβέρνηση και όσους στηρίζουν τους νόμους που κάνουν ακόμα χειρότερο το ήδη εξοντωτικό σχολείο.
Να μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να ζωντανέψουμε τις μαθητικές μας κοινότητες με πρωτοβουλίες και δράσεις για όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν!

Αποφασίζουμε και εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας για να κατέβουν στην Αθήνα!!! Κάθε 15μελές, από κάθε σχολείο της Πρέβεζας βγάζουμε τους αντιπροσώπους μας!!! Να μεταφέρουμε το πώς αγωνιστήκαμε στην Πρέβεζα το προηγούμενο διάστημα στην πόλη μας, σε κάθε σχολείο!!! Οργανώνουμε την συμμετοχή μας – συζητάμε όλοι στα σχολεία μας!!!
Οι μαθητές της Πρέβεζας πάμε να οργανώσουμε την κάθοδο ολόκληρης της Ηπείρου!!! Μαζί με τους συμμαθητές μας από τις Συντονιστικές Επιτροπές Άρτας και Ιωαννίνων.
16 Δεκέμβρη οι μαθητές όλης της Ελλάδας ενώνουμε τη φωνή μας
στην Αθήνα, στην πανελλαδική μας συνάντηση!

Επιστρέφουμε στην κυβέρνηση το απαράδεκτο νομοσχέδιο της!
Ούτε να σκεφτεί να το καταθέσει!
Παλεύουμε για σχολείο που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει!!!

Από Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πρέβεζας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: