Να καλυφθούν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης»: Απαιτούμε την κάλυψη όλων των κενών στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας με τον διορισμό μίας νηπιαγωγού γενικής αγωγής, μιας νηπιαγωγού παράλληλης στήριξης και μιας θέσης Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

«ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ»

Να καλυφθούν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας

  Έχουν περάσει πάνω από 2 μήνες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία της Λήμνου συνεχίζονται!

  Στο μεγαλύτερο νηπιαγωγείο του νησιού μας, στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας, λείπουν σήμερα μία νηπιαγωγός γενικής αγωγής και μία νηπιαγωγος παράλληλης στήριξης. Παράλληλα παραμένει κενή μία θέση Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

  Η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η λεγόμενη αντιδραστική «αξιολόγηση», ας αξιολογήσουν πρώτα τον εαυτό τους καλύπτοντας όλα τα κενά στα σχολεία.

  Απαιτούμε την κάλυψη όλων των κενών στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας με τον διορισμό μίας νηπιαγωγού γενικής αγωγής, μιας νηπιαγωγού παράλληλης στήριξης και μιας θέσης Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: