Οι πιλάτες του Βελζεβούλη και η αιρετική γιόγκα – Η μητρόπολη Αργολίδας έχει τη λύση

Αν δεν ξέρατε ότι το γυμναστήριο της γειτονιάς σας είναι φυτώριο επικίνδυνων αιρετικών πρακτικών, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε την ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η μητρόπολη στο Άργος για τους κινδύνους καινών δαιμονίων όπως γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμός.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ ποια απόφαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών πέρασε με το μεγαλύτερο αριθμό θετικών ψήφων στην ιστορία, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στο 2014, όταν 175 κράτη από τα συνολικά 193 του οργανισμού, υπερψήφισαν την πρόταση της Ινδίας να καθιερωθεί “παγκόσμια ημέρα γιόγκα”. Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα κράτη αυτά επικύρωσαν την απόφαση ανεξάρτητα από τη θρησκεία της πλειοψηφίας του πληθυσμού τους, δηλαδή χριστιανοί, μουσουλμάνοι, ινδουιστές, βουδιστές κοκ. Κάτι τέτοια κόλπα όμως δε ξεγελούν τους άγρυπνους φρουρούς της ορθοδοξίας, εν προκειμένω την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, που αναλαμβάνει να διαφωτίσει τους αδαείς και τους ευκολόπιστους για τους κίνδυνους που ελλοχεύουν από γιόγκα, πιλάτες, διαλογισμό και άλλα τέτοια διαβολικά.

Η σχέση της γιόγκας με τον ινδουισμό και το βουδισμό, δηλαδή με θρησκείες αλλότριες και μακριά από τις αγνές ελληνορθόδοξες παραδόσεις, ήταν λογικό να θορυβήσει τους ιεράρχες στο Άργος, που ενεργοποίησαν μάλιστα το “Γραφείο επί των αιρέσεων” της μητρόπολης για να αφυπνίσουν γονείς που στοχεύουν στην ιδανική χριστιανική ανατροφή των σπλάχνων τους. Καρπός της κινητοποίησης είναι η εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη, σε συνεργασία με την ΠΕΓ (Πανελλήνια Ένωση Γονέων για την προστασία του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου, ναι υπάρχει, δεν είναι τρολιά), αλλά και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Τίτλος “Επικίνδυνες μόδες: Γιόγκα, διαλογισμός, πιλάτες, εναλλακτικές πρακτικές” και ομιλητές εκλεκτά μέλη της ΠΕΓ, εκ των οποίων ένας επαγγέλλεται εκπαιδευτικός και προγραμματιστής και η άλλη ιατρός βιοπαθολόγος.

Αν κάποιοι αναρωτιέστε τι γυρεύουν επιστήμονες άνθρωποι στη μάζωξη κατά διαβολικών πρακτικών όπως η στάση του Βουνού και της Όρθιας τσιμπίδας, σκεφτείτε μόνο ότι βρέθηκαν 38 (ή έστω 37, γιατί ένας το διέψευσε) καθηγητές πανεπιστημίου να υποστηρίξουν τον επίσκοπο Μόρφου, ναι, αυτό τον καλό χριστιανό που είπε ότι αν η μαμά πειράζει το πωπουδάκι της στην εγκυμοσύνη το παιδί θα βγει ομοφυλόφιλο, θα βρωμάει δηλαδή και θα καίγεται στην κόλαση, εκτός αν μετανοήσει με συνεχή προσευχή.

Μετά από αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία, ελπίζουμε να αφυπνιστούν και άλλες μητροπόλεις και χριστιανικοί σύλλογοι γονέων ανά την επικράτεια, ώστε να αναβιώσουν και οι αλήστου μνήμης εκστρατείες του “αγίου” Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη κατά του κατεξοχήν ειδωλολατρικού εθίμου του καρναβαλιού, που σαν πολύ το έχουμε ανεχτοί ορθόδοξοι άνθρωποι.

Όλοι λοιπόν αυτή την Κυριακή στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”, για μια δωρεάν κωμωδία γνωριμία με τα μυστικά της σωστής ορθόδοξης σωματικής άσκησης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: