Ο Βούρος κατέβασε από το δημαρχείο το πανό των εργαζόμενων του δήμου για την Παλαιστίνη

Στα social media ο Βούρος δήλωνε τις ευαισθησίες του για το δράμα των Παλαιστίνιων. Στην πραγματική ζωή έδωσε εντολή να κατέβει από το δημαρχείο το πανό των εργαζόμενων του Δήμου για την Παλαιστίνη…

Μπορεί ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος να ποστάρει στον τοίχο του μηνύματα για την Παλαιστίνη, για να δείξει πόσο ευαίσθητος είναι, οι… “ευαισθησίες” του όμως δεν τον εμπόδισαν καθόλου να δώσει εντολή να κατέβει το πανό των εργαζόμενων του δήμου για την Παλαιστίνη από το δημαρχείο.

Ακολουθεί η καταγγελία του σωματείου των εργαζόμενων.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
….ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ!

Καταγγέλλουμε την ενέργεια του Δημάρχου να δώσει εντολή να κατέβει το πανό που ανάρτησαν στο Δημαρχείο, μέλη του ΔΣ του Σωματείου μας και το οποίο εξέφραζε την υποστήριξή στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης που δοκιμάζεται άγρια από την Ισραηλινή επιθετικότητα. Επισημαίνουμε στον κ. Δήμαρχο πως δεν συνάδει η στάση που παίρνει ο ίδιος υπέρ του παλαιστινιακού δράματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την πολιτική κίνηση του «αποφασίζω, διατάζω και κατεβάζω το πανό». Και σαφέστατα δεν δεχόμαστε καμία υποκριτική απάντηση, ότι τα πανό προσβάλλουν την αισθητική της διοίκησης, διότι η αισθητική πάει περίπατο όταν σφαγιάζονται άνθρωποι.

Ως Σωματείο Εργαζομένων καταδικάζουμε τις σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις προς τον παλαιστινιακό λαό που έχουν ως αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες Παλαιστινίους -ακόμη και μικρά παιδιά- και που συμβαίνουν με τις πλάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ.
Ενώνουμε τη φωνή μας με όλες τις αλληλέγγυες δυνάμεις που υποστηρίζουν τα πάγια εξ ορισμού δίκαια αιτήματα του παλαιστινιακού λαού :
• Τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους, με τους όρους που εκείνοι επιθυμούν ( με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, στα σύνορα το 1967)
• Την άμεση αναγνώρισή του
Να σταματήσουν άμεσα οι βάρβαρες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού που βασανίζουν έναν ολόκληρο λαό και τον εξωθούν σε ξεκληρισμό στο βωμό της μονοκυριαρχίας του ισραηλινού κράτους στην περιοχή.
Να ακυρωθούν οι οποιεσδήποτε στρατιωτικές συνεργασίες με το Ισραήλ
Άμεση απελευθέρωση των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και 155 παιδιά και όλοι οι παλαιστίνιοι να έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στα σπίτια τους, τα οποία να αποκατασταθούν με την ευθύνη του Ισραηλινού κράτους και των συμμάχων τους ΗΠΑ και ΕΕ.

Το ΔΣ
ΝΦ-ΝΧ 25/5/2021

Με πληροφορίες από AEK-Live

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: