Να γιατί τους χαλάει τη «σούπα» ο Πελετίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Και για να μη σκεφτεί κάποιος ότι αυτό ήταν τυχαίο, ότι συνέβη σε μια μόνο γειτονιά, ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης παρουσιάζει στην κάμερα ολόκληρο «αρχείο» από κομμάτια ακατάλληλων σωλήνων από όλες τις περιοχές που μέχρι τώρα προχώρησε σε αντικατάσταση του ακατάλληλου δικτύου.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εμφανίζεται να κάνει αυτοψία σε έργα αντικατάστασης μέρους του δικτύου ύδρευσης σε γειτονιά της Πάτρας.

Λογικό είναι, θα σκεφτόταν κάθε καλοπροαίρετος θεατής (και αναγνώστης αυτού του σημειώματος), να αντικατασταθούν οι παλιοί σωλήνες, που ποιος ξέρεις πόσες δεκαετίες πριν θα είχαν τοποθετηθεί. Πόσες αλήθεια; Την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο δήμαρχος: Οι σωλήνες είχαν τοποθετηθεί μόλις πριν από 15 χρόνια! Ναι, η σημερινή δημοτική επιχείρηση ύδρευσης (ΔΕΥΑΠ), αντικαθιστά ακατάλληλο, σήμερα, δίκτυο ύδρευσης που εγκαταστάθηκε από προηγούμενες δημοτικές αρχές, μόλις πριν από 15 χρόνια!

Ο λόγος της αντικατάστασής τους είναι ότι οι σωλήνες που μεταφέρουν το νερό δεν πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές (έχουν πχ λεπτότερο τοίχωμα από το επιτρεπόμενο), με αποτέλεσμα να τρυπούν και να καταστρέφονται συχνά, οι κάτοικοι να μένουν χωρίς νερό και ο Δήμος Πατρέων να επιβαρύνεται με εκατομμύρια ευρώ, που, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες  (δηλαδή αν τα έργα τότε γίνονταν σωστά…), θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει  σε άλλες ανάγκες των πολιτών!

Και για να μη σκεφτεί κάποιος ότι αυτό ήταν τυχαίο, ότι δηλαδή συνέβη σε μια μόνο γειτονιά, ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης παρουσιάζει στην κάμερα ολόκληρο «αρχείο» από κομμάτια ακατάλληλων σωλήνων από όλες τις περιοχές που μέχρι τώρα ο Δήμος προχώρησε σε αντικατάσταση του ακατάλληλου δικτύου.

Δείτε το βίντεο:

Με την ευκαιρία: H ΔΕΥΑΠ (δηλαδή η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας) μέσα στα 9 χρόνια της δημαρχίας Κώστα Πελετίδη έχει αντικαταστήσει 350 χιλιόμετρα παλαιών και ακατάλληλων αγωγών.

Καταλαβαίνει λοιπόν κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος τον λόγο που οι κομματικοί μηχανισμοί των αστικών κομμάτων και κάποιοι δήθεν «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι τα κάνουν τάτσι μίτσι κότσι και συνασπίζονται για να γκρεμίσουν από τη δημοτική αρχή την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Κώστα Πελετίδη. Γιατί ο κομμουνιστής δήμαρχος  βάζει φραγμό στα σχέδιά τους για «ανάπτυξη» για λογαριασμό των μεγάλων επιχειρηματιών – εργολάβων, προτάσσοντας τα συμφέροντα του λαού της Πάτρας.

Όμως ο λαός της Πάτρας έχει γνώση και πείρα και στις εκλογές της 8 Οκτώβρη θα γεμίζζει τις κάλπες με το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο, επανεκλέγοντας δήμαρχο τον άξιο δήμαρχό του, Κώστα Πελετίδη, ενισχύοντας και δυναμώνοντας και στις περιφερειακές εκλογές τη Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον Σωτήρη Παρίση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: