Μαθητής Γ’ Λυκείου: Νιώθω περήφανος που η πρώτη μου ψήφος ήταν κόκκινη κατακόκκινη… ΚΚΕ και στις 25 Ιούνη!

Αλέξανδρος Ανδριόπουλος: “Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που διαχρονικά στέκεται στο πλευρό των μαθητών, σε κάθε δίκαιο μαθητικό αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση και έχει πρόγραμμα για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει”

Ο Αλέξανδρος Ανδριόπουλος, μαθητής Γ’ Λυκείου που ψήφισε πρώτη φορά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σε δήλωσή του αναφέρει:

«Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος, γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να συγκρουστεί 100% με την κυβέρνηση της ΝΔ και τη δήθεν αντιπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και λοιπόν φίλων τους.

Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που διαχρονικά στέκεται στο πλευρό των μαθητών, σε κάθε δίκαιο μαθητικό αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση και έχει πρόγραμμα για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει. Ψηφίζω ΚΚΕ επειδή η ψήφος αυτή σημαίνει αγώνας ώστε να μην βρεθούν τα σπίτια μας στα χέρια κάποιας τράπεζας, σημαίνει διεκδίκηση για καλύτερες συνθήκες μόρφωσης και εργασίας. Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που δεν προσπαθεί να κλέψει τη ψήφο μας καλώντας μας μόνο να ψηφίσουμε υπόσχοντας μας πως θα τα λύσει όλα, αλλά μας καλεί να αγωνιστούμε, να συνεχίζουμε να παλεύουμε για τα όνειρα μας, μας υπενθυμίζει πως η δύναμη είναι στα δικά μας χέρια. Ψηφίζω ΚΚΕ, διότι είναι το μόνο Κόμμα που παλεύει ενάντια στον φασισμό, στην αδικία, στην εκμετάλλευση και αγωνίζεται για μία καλύτερη κοινωνία.

Νιώθω περήφανος που η πρώτη μου ψήφος ήταν κόκκινη κατακόκκινη».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: