“Μας τίμησε πολλές φορές…Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές μας…“ – Η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας αποχαιρετά των Θάνο Μικρούτσικο

Θα θυμόμαστε για πάντα τη συμμετοχή του στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που έγινε στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, τον Απρίλη του 2002, κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του αείμνηστου Γιάσερ Αραφάτ στο αρχηγείο του στη Ραμάλα, από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, και την οποία παρακολούθησαν πάνω από 20.000 Ελληνες φίλοι μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο:

«Μας τίμησε πολλές φορές με τη συμμετοχή του σε συναυλίες αλληλεγγύης για τον δίκαιο αγώνα του λαού μας για ελευθερία, δικαιοσύνη και ειρήνη. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων των Παλαιστινίων που έζησαν και ζουν στην Ελλάδα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη συμμετοχή του στη μεγάλη συναυλία στο γήπεδο Σπόρτιγκ, το Δεκέμβρη του 2000, που είχαν διοργανώσει η παλαιστινιακή πρεσβεία, η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας και η Γενική Ενωση Παλαιστινίων Φοιτητών Ελλάδας, για τη Διεθνή Μέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες Ελληνες φίλοι μας.

Και θα θυμόμαστε για πάντα τη συμμετοχή του στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που έγινε στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, τον Απρίλη του 2002, κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του αείμνηστου Γιάσερ Αραφάτ στο αρχηγείο του στη Ραμάλα, από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, και την οποία παρακολούθησαν πάνω από 20.000 Ελληνες φίλοι μας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος ήταν σπουδαίος Ελληνας συνθέτης και τα τραγούδια του αγαπήθηκαν εξίσου από τους Παλαιστίνιους που ζουν στην Ελλάδα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλο τον ελληνικό λαό. Αιωνία η μνήμη του».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: