Λιάνα Κανέλλη: «Παιδεραστές είναι και οι ματάκηδες αυτού του πράγματος…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν σηκώνει αστεία η υπόθεση…δεν σηκώνει να μην πάρεις μέτρα…Ευχολόγιο το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την προστασία των παιδιών από σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση» που παρουσίασε η κυβέρνηση στη Βουλή.

«Ευχολόγιο» χαρακτήρισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την προστασία των παιδιών από σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση» που παρουσίασε η κυβέρνηση την Τετάρτη 2/11/2022 στη Βουλή.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», αναφερόμενη στις κακοποιήσεις και τους βιασμούς παιδιών, σημείωσε ότι «δεν σηκώνει αστεία η υπόθεση», «δεν σηκώνει να μην πάρεις μέτρα». Όπως είπε, δεν υπάρχει κρατική δομή για τα παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση, δεν έχουν ειδικούς επιστήμονες τα σχολεία.

Τόνισε ότι πρέπει να απαγορεύεται να «σηκώνουν» πλατφόρμες στο διαδίκτυο παιδική πορνογραφία και υπογράμμισε ότι είναι μια σαπίλα με πολύ χρήμα.

Για την ακρίβεια υπογράμμισε ότι το «καλάθι του νοικοκυριού» προσφέρει τις προσφορές των σουπερμαρκετάδων που έβγαλαν τον άμπακο στην πανδημία. Πρόσθεσε ότι πρέπει να καταργηθεί ο ΦΠΑ στην Ενέργεια και στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, σημειώνοντας ότι η έμμεση φορολογία είναι η πιο άδικη φορολογία.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: