Κώστας Πελετίδης: «Δεν μπορούμε να ζούμε σαν σκλάβοι…Να κάνουμε τη δική μας επανάσταση»

“Τιμούμε όλους εκείνους που έκαναν την Επανάσταση του 1821 και αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Σήμερα πρέπει να πάρουμε αυτό το μήνυμα…”

Σε δήλωσή του προς τα ΜΜΕ, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μάρτη του 1821, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τόνισε: «Τιμούμε όλους εκείνους που έκαναν την Επανάσταση του 1821 και αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Σήμερα πρέπει να πάρουμε αυτό το μήνυμα. Δεν μπορούμε να ζούμε σαν σκλάβοι, δεν μπορούμε να ζούμε σαν δούλοι, δεν μπορούμε να τους έχουμε στο σβέρκο μας. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας επανάσταση, ώστε ο λαός που αγωνίζεται και δημιουργεί τα πάντα να είναι κυρίαρχος, να έχει αυτά που παράγει και να μην του απομυζούν τους κόπους του. Δρόμος ωραίος η διεκδίκηση των δίκιων μας».

Ο Κώστας Πελετίδης, τιμώντας την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, παρέστη στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: