ΚΝΕ προς ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Δεχτείτε την ήττα σας και δημοσιεύστε τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών ΟΛΩΝ των φοιτητικών συλλόγων

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επικαλείται επιλεκτικά αποτελέσματα μόνο 109 (!) συλλόγων. Στο μαγείρεμα που κάνανε ξέχασαν και στοιχειώδεις κανόνες αριθμητικής (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών:

“Καλούμε την παράταξη της ΝΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να δημοσιεύσει τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών ΟΛΩΝ των φοιτητικών συλλόγων.

1.Αν δεν τα βρίσκει, επισυνάπτουμε τα επίσημα αποτελέσματα των συλλόγων όλης της χώρας, σύμφωνα με τα πρακτικά των εφορευτικών επιτροπών, τα οποία έχουν υπογράψει και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

2.Από τους 274 φοιτητικούς συλλόγους, η ΔΑΠ δημοσιεύει επιλεκτικά αποτελέσματα 109 (!!!) συλλόγων. Μάλιστα, από τα συγκεντρωτικά της ΔΑΠ λείπουν μεγάλες σχολές, όπως ο μεγαλύτερος φοιτητικός σύλλογος της χώρας, η Φιλοσοφική Σχολή Αθήνας. Ασχολίαστο αφήνουμε το γεγονός ότι στο μαγείρεμα ξέχασαν και στοιχειώδεις κανόνες αριθμητικής, όπως και ότι νοθεύουν ακόμη και τα αποτελέσματα που οι ίδιοι δημοσιεύουν.

3.Ας δεχτεί την ήττα της και ας σταματήσει να προσβάλλει χιλιάδες φοιτητές, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στην ίδρυση φοιτητικών συλλόγων μέσα από μαζικές διαδικασίες, συλλόγων επίσημα αναγνωρισμένων, που κατάφεραν να εμποδίσουν τις συγχωνεύσεις τμημάτων, όπως στο ΔΙΠΑΕ, και να σπάσουν το απόστημα της βίας και νοθείας που είχε επιβάλλει η ΔΑΠ για χρόνια.

Ούτως ή άλλως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αφού οι φοιτητές και οι φοιτήτριες γνωρίζουν καλά τι έγινε στους φοιτητικούς συλλόγους όλης της χώρας.”

*Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών με ενσωματωμένο το σύνολο των συλλόγων στο site: http://www.pksekloges.gr/foititikes-22/

***

Από τους 274 φοιτητικούς συλλόγους, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επικαλείται επιλεκτικά αποτελέσματα μόνο 109 (!) συλλόγων. Στο μαγείρεμα που κάνανε, βέβαια, ξέχασαν και στοιχειώδεις κανόνες αριθμητικής! Ακολουθούν όλα τα λάθη στα αθροίσματα των 109 συλλόγων που δημοσίευσαν:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: