Κάλεσμα για συνδημιουργία βίντεο με θέμα «Στον δρόμο για το σχολείο»

Αυτή η πρώτη προσπάθεια του συλλόγου μας αφορά προβλήματα στη μεταφορά μαθητών και προβλήματα των εκπαιδευτικών που κάποιες φορές ταλαιπωριούνται πολύ για να φτάσουν στην πόρτα του σχολείου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας-Φούρνων απευθύνει κάλεσμα για συνδημιουργία βίντεο με θέμα  «Στον δρόμο για το σχολείο», σημειώνοντας τα εξής:

Καλούμε:

  • Μαθητές και γονείς νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων Ικαρίας και Φούρνων
  • Εκπαιδευτικούς που εργάζονται ή που εργάζονταν σε σχολεία της Ικαρίας ή των Φούρνων

να συνδημιουργήσουν μαζί μας ένα βίντεο που θα αποτυπώνει τα προβλήματα που συναντούν στην προσπάθειά τους να φτάσουν μέχρι την πόρτα του σχολείου οι μαθητές, αλλά και οι εκπαιδευτικοί (ακόμα περισσότερο οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που δεν πηγαίνουν μόνο σε ένα σχολείο).

Σας καλούμε, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2020, να στείλετε ή να παραδώσετε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζωγραφιά, φωτογραφία, κείμενο σε γραπτό ή ποιητικό λόγο, αφήγηση, τραγούδι ή ό,τι άλλο νομίζετε, ώστε να συμπεριληφθεί στο βίντεο που θα δημιουργηθεί. Μπορείτε να στείλετε όσα έργα θέλετε. Στο κάθε έργο θα έχετε βάλει όνομα ή τίτλο. Κάθε έργο θα συνοδεύεται από δήλωση συμμετοχής.

Τα μέλη του Διοικητικού σχολείου είναι:

Η Όλγα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών

Ο Χάρης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου

Η Κατερίνα, η Μαριάνθη και η Αθηνά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου

Τρόποι επικοινωνίας:

Αθηνά Γλαρού (για ΣΕΠΕ Ικαρίας – Φούρνων)

Άγιος Κήρυκος, 83300, Ικαρία

[email protected]

([email protected])

Τηλέφωνα: 6946762370, 2275023767

Υπάρχουν σκέψεις και για άλλα βίντεο, που θα ακολουθήσουν. Αυτή η πρώτη προσπάθεια του συλλόγου μας αφορά προβλήματα στη μεταφορά μαθητών και προβλήματα των εκπαιδευτικών που κάποιες φορές ταλαιπωριούνται πολύ για να φτάσουν στην πόρτα του σχολείου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: