Η ψηφοθηρία του τσιμέντου

Λαϊκή Συσπείρωση Χίου: Δήμαρχοι ήλθαν και παρήλθαν, κάποιοι είναι και υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές, τα Βρυσάκια, όπως και η πηγή της Μέσα Κλειδούς με το εκεί υδραγωγείο καταρρέουν, οι γούρνες λεηλατήθηκαν.

Όσοι είναι από το Βροντάδο και ειδικά από τον άγιο Μακάριο, ξέρουν τα Βρυσάκια. Οι παλιοί τα πρόλαβαν να τρέχουν με καθαρό νεράκι και τις πελεκητές γούρνες από κάτω. 

Δήμαρχοι ήλθαν και παρήλθαν, κάποιοι είναι και υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές, τα Βρυσάκια, όπως και η πηγή της Μέσα Κλειδούς με το εκεί υδραγωγείο καταρρέουν, οι γούρνες λεηλατήθηκαν.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση τα τελευταία 10 χρόνια καταθέτουμε και ξανακαταθέτουμε το αίτημα και με ανακοινώσεις μας, για τα συγκεκριμένα τοπόσημα. 

Να σημειωθεί μάλιστα, ότι η ιστορική διαδρομή του 1912 του ελληνικού στρατού, πέρασε και από τα Βρυσάκια.

Δυστυχώς οι πέτρες δεν ψηφίζουν, τα τοπόσημα το ίδιο, η ιστορία δεν ενδείκνυται για την ανάπτυξη του νησιού, τη Νέα Χίο, τη Χίο που αλλάζει και λοιπές σαπουνόφουσκες της δημοτικής αρχής και των άλλων παρατάξεων.

Ψηφίζουν όμως οι ένοικοι του παρακείμενου σπιτιού κοντά στα Βρυσάκια, έτσι επιστρατεύτηκαν οι εργάτες του Λιμενικού Ταμείου, που “βγήκαν στη στεριά” για τα τσιμέντα στο δρόμο, τις ψηφοθηρικές σκάρπες, όπως λέγονται στην προεκλογική αγορά.

Ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι δημότες μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και περιφέρεια έχουν ψηλά τις σημαίες του δίκιου, των αρχών και των ιδεών , όχι μόνο να υπηρετήσουμε τις πραγματικές και ουσιαστικές ανάγκες των δημοτών μας , αλλά και για να αλλάξουμε ως άνθρωποι, για να βάλουμε ένα τέλος στην αγοραπωλησία των συνειδήσεων.

Στις 8 Οκτώβρη δίνουμε καθοριστική απάντηση υπερψηφίζοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση παντού.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: