“Η Ένωση Γονέων και κηδεμόνων σχολείων Ικαρίας, ένα χρόνο μετά το φρικτό έγκλημα στα Τέμπη, ούτε ξεχνά ούτε συγχωρεί”

Την  υπόσχεση που δώσαμε μαζί με τις 100αδες χιλιάδες των Ελλήνων ότι “το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή” , συνεχίζουμε να την τηρούμε και συνεχίζουμε να απαιτούμε την απόδοση δικαιοσύνης, να πληρώσουν όλοι όσοι ευθύνονται για τις 57 δολοφονίες.

ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΔΗΛΟΥ, 11 π.μ.

     Η Ένωση Γονέων και κηδεμόνων σχολείων Ικαρίας, ένα χρόνο μετά το φρικτό έγκλημα στα Τέμπη, ούτε ξεχνά ούτε συγχωρεί. Την  υπόσχεση που δώσαμε μαζί με τις 100αδες χιλιάδες των Ελλήνων ότι “το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή” , συνεχίζουμε να την τηρούμε και συνεχίζουμε να απαιτούμε την απόδοση δικαιοσύνης, να πληρώσουν όλοι όσοι ευθύνονται για τις 57 δολοφονίες.

      Το “πάμε κι όπου βγει” τελείωσε! Τα δάκρυά μας έγιναν οργή και την οργή αυτή την μετατρέπουμε σε αγώνα. Αγώνα διεκδίκησης για τις ζωές των παιδιών μας και τις δικές μας. 

      Ένα χρόνο μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τίποτα που να διασφαλίζει την ασφάλεια των επιβατών και των εργατών.

      Απαιτούμε δικαιοσύνη. Καμία ζωή θυσία για τα κέρδη τους. Κανένας μας δεν περισσεύει. Απαιτούμε τα παιδιά μας να έχουν άμεση πρόσβαση σε αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Παιδεία και Υγεία. Απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και εμείς και οι οικογένειές μας. Καμία εμπλοκή στους πολέμους των ιμπεριαλιστών.    Κανένας φαντάρος, κανένα μας παιδί έξω από τα σύνορά μας. 

       Οι αγώνες μας είναι δίκαιοι. Καταδικάζουμε κάθε πολιτική που θυσιάζει τις ζωές των παιδιών μας για τα κέρδη.

      Για όλους αυτούς τους λόγους την Τετάρτη 28 Φλεβάρη στις 11 το πρωί στην πλατεία του Ευδήλου, ενώνουμε την φωνή μας με όλους τους εργάτες, εργαζόμενους , αγρότες, φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικούς, με κάθε σωματείο, συνδικάτο και σύλλογο. Ενισχύουμε την απεργία από κάθε θέση και πόστο.

Ή  τα κέρδη τους ή οι ζωές μας.

Ταυτόχρονα, ενισχύουμε την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Σάμου και των σωματείων-μελών του για συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού που πραγματοποιείται σε όλα τα φαρμακεία της Ικαρίας, για να σταλθούν στα παιδιά της Παλαιστίνης που πλήττονται από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Ένωση Γονέων και κηδεμόνων σχολείων Ικαρίας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: