“Έχουμε πολλούς λόγους να συμπορευτούμε με το ΚΚΕ οι εργαζόμενοι στους χώρους πρόνοιας, στην ειδική αγωγή και αποκατάσταση, οι ανάπηροι και οι χρόνιοι πάσχοντες με τις οικογένειες μας”

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Λεμονιά Φακάρου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ και υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα, Χάρης Χουρδάκης, επικεφαλής της ΣΕΑΑΝ, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ.

Την Παρασκευή 12 Μάη, στις 7.30 μ.μ. οι εργαζόμενοι στους χώρους πρόνοιας, στην ειδική αγωγή και αποκατάσταση, οι ανάπηροι και οι χρόνιοι πάσχοντες με τις οικογένειές τους διοργανώνουν σύσκεψη στην αυλή του Μουσείου Μακρονήσου (Π.Ε.Κ.Α.Μ.) (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 31, πλησίον σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο).

Θα μιλήσουν οι Λεμονιά Φάκαρου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ και υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα, Χάρης Χουρδάκης, επικεφαλής της ΣΕΑΑΝ, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: