Δήμος Τυρνάβου – Στον β’ γύρο η «Λαϊκή Συσπείρωση» που διπλασίασε το ποσοστό της!

Σημαντική άνοδο κατέγραψε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Τυρνάβου με επικεφαλής τον Στέλιο Τσικριτσή, φτάνοντας στο 32,49% από 16,54% και περνώντας στον β’ γύρο, όπου θα διεκδικήσει την ανάδειξή της στη δημοτική αρχή.

Σημαντική άνοδο κατέγραψε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Τυρνάβου με επικεφαλής τον Στέλιο Τσικριτσή, φτάνοντας στο 32,49% από 16,54% και περνώντας στον β’ γύρο, όπου θα διεκδικήσει την ανάδειξή της στη δημοτική αρχή. Απέναντί του θα έχει τον συνδυασμό που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Αμάρι Σάμερ – Αθανάσιο.

Πρόκειται για μάχη που, από την έκβασή της εξαρτάται το αν ο λαός της πόλης θα έχει μια δημοτική αρχή που θα δίνει μάχες μαζί του για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του, ή μια δημοτική αρχή που θα προωθήσει σε τοπικό επίπεδο την αντιλαϊκή πολιτική σε κάθε πλευρά της ζωής του, πνίγοντας τις ανάγκες του, για τα κέρδη των λίγων.

Η πείρα που έχουν συσσωρεύσει οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι επαγγελματίες, οι νέοι του Τυρνάβου, αποτελεί το κριτήριο ψήφου ώστε να εκλεγεί στη διοίκηση του δήμου η «Λαϊκή Συσπείρωση» και να μπουν έτσι οι ανάγκες τους στο προσκήνιο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: