Η “καλή πράξη της ημέρας” από τον Nick Hard και το γλείψιμο-ξέπλυμα της ημέρας από τα Παραπολιτικά

Στα χνάρια των “αθάνατων ρεπορτάζ” για τα μέλη της ΧΑ που περνούσαν απέναντι τις γιαγιάδες, τα Παραπολιτικά μας ενημερώνουν για την καλή πράξη της ημέρας από τον Χαρδαλιά, που βοήθησε ηλικιωμένο να φτάσει στο αυτοκίνητό του…

Η κυβέρνηση δε σταματά ποτέ να δίνει λύσεις στα προβλήματά μας. Και η αντικειμενική δημοσιογραφία δε σταματά ποτέ να κάνει αληθινό ρεπορτάζ, όπως αυτό που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση των Παραπολιτικών -με πηγή την εφημερίδα OnTime.

Την καλή του πράξη έκανε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Λίγη ώρα προτού φτάσει ο πρωθυπουργός στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας, για να συμμετάσχει στην έκτακτη ευρεία σύσκεψη, ένας ηλικιωμένος προσπαθούσε πεζός να φτάσει στο mega εμβολιαστικό κέντρο (βρίσκεται σε διπλανό κτίριο), για να κάνει το εμβόλιο.

Προφανώς, ο ηλικιωμένος δεν είχε ενημερωθεί ότι ανεστάλησαν οι προγραμματισμένοι για σήμερα εμβολιασμοί και προκειμένου να μη χάσει το ραντεβού του, προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας. Τον ηλικιωμένο είδε ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος έσπευσε να τον βοηθήσει να επιστρέψει στο αυτοκίνητό του, αφού τον ενημέρωσε ότι δεν θα γίνονταν χθες εμβολιασμοί και πως θα ενημερωθεί για το νέο ραντεβού.

Μπορεί οι εμβολιασμοί να προχωρούν με πολύ πιο αργούς ρυθμούς από το προβλεπόμενο, μπορεί χιλιάδες νοικοκυριά στο λεκανοπέδιο και σε όλη τη χώρα να υποφέρουν από την κακοκαιρία και τα ελλιπή ως ανύπαρκτα προληπτικά μέτρα της κυβέρνησης, αλλά η ενημέρωση δεν κάμπτεται και βρίσκει πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων της κυβέρνησης και την “καλή είδηση της ημέρας” να μας προσφέρει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: