Χρ. Ζαραλίκος: Είμαι 16άρης, σας γ@μώ το Σύνταγμα

Χούθι ερχόμαστε, με τρακτέρ, να πάρουμε χωράφια στην Υεμένη…

Είμαστε σε μια χώρα με βάσεις, πχ στη Λάρισα, όπου σήμερα έχεις αεροπλάνο, αύριο υποβρύχιο -συμβαίνουν αυτά- και όπου το κράτος δικαίου θα θαφτεί κάτω από τη γη, ενώ οι διαφημιστές μας πουλάνε τα καθάρματα ως αστείους και ευχάριστους τύπους, και η αστική δημοκρατία αποδεικνύει πως ούτε καν εφάπτεται με την πραγματική δημοκρατία.

Η ναυαρχίδα του Αλαφούζου βγάζει στημένα ρεπορτάζ ενάντια στους αγώνες των φοιτητών, τα στελέχη της αποκαλούν “χουντικό νόμο” το άρθρο 16 του Συντάγματος, αλλά κανείς συντάκτης του ομίλου δεν έχει πρόβλημα με τις χουντικές φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών και δεν ενοχλούνται από τα ντου των ΜΑΤ στις σχολές, με εντολή της ΔΑΠ (που σημαίνει “Δείχνω Από Μικρός”, αυτό δηλαδή που σε όλο τον κόσμο λένε “ρουφιανιλίκι”.

Εν τω μεταξύ, το κράτος παλεύει σθεναρά ενάντια στην Greek Mafia, αλλά έρχονται οι φοιτητές Νομικής να απελευθερώσουν τους μαφιόζους που συλλαμβάνει. Οι τρομοκράτες χτυπάνε κατά μια παράξενη σύμπτωση, πάντα μόλις αναλαμβάνει δουλειά ο Χρυσοχουντίδης στο υπουργείο. Και η κόρη του μπαμπα-Κούλη κάνει καθαρές και νόμιμες μπίζνες ενάντια στο Σύνταγμα.

Όσο για τους αγρότες, είναι αυτοί που δεν παλεύουν για την τσέπη τους, αλλά για να σώσουν μια χώρα, που κάποτε ήταν εξαγωγική παραγωγική δύναμη και τώρα τρέφεται μόνο από εισαγωγές. Και ο Ζάρα τους συμβουλεύει να γα…σουν την κυβέρνηση στη συνταγματικότητα.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: