«Παύλος Φύσσας… ΠΑΡΩΝ!» – ΚΝΕ: 10 χρόνια τον Παύλο δεν ξεχνάμε, τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε!

Μεγάλη, πολύμορφη δραστηριότητα της ΚΝΕ με τίτλο: «10 χρόνια τον Παύλο δεν ξεχνάμε, τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε!», με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη δολοφονική επίθεση της ναζιστικής – εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε κομμουνιστές και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη δολοφονική επίθεση της ναζιστικής – εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε κομμουνιστές και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, η ΚΝΕ οργανώνει μεγάλη, πολύμορφη δραστηριότητα με τίτλο: «10 χρόνια τον Παύλο δεν ξεχνάμε, τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε!».

Η δραστηριότητα περιλαμβάνει:

– Περιοδείες σε σχολεία, Πανεπιστήμια, χώρους δουλειάς, άθλησης και πολιτισμού με την ανακοίνωση της ΚΝΕ.

– Αντιφασιστικά τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα.

– Προβολές του ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ με τίτλο: «Δεν ξεχνάμε…» 

Επίσης θυμίζουμε ότι στις κεντρικές εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, η ΚΝΕ αφιερώνει τη 2η μέρα, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στον αντιφασιστικό αγώνα, με μεγάλη συναυλία στο Μαθητικό Στέκι του Φεστιβάλ.

Συμμετέχουν: Nada & Nesa (μαθητικό συγκρότημα από τους Αμπελόκηπους) Άρρωστα χαμόγελα, Miskin, Κίσσα γκρι, Ravious & Mas, Arcy, Rhyme Riot, Δημοσθένης, Dason, Raibo, Rebellion Connexion, KooZ & Totem, Brak & Dj Millman, Drugitiz, Frank the Zapper, Urban Pulse, Ζωγράφος & Ghetto Rock, Το Σφάλμα Full Band, Iezekil, Tiny Jackal & The Yellow Mary κ.ά.

Δείτε το σποτ για το αντιφασιστικό αφιέρωμα:

«Την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη του 2013 ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας (Killah P) δολοφονήθηκε από τους φασίστες της ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” (ΧΑ) στο Κερατσίνι με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας. Είχε προηγηθεί η επίθεση χρυσαυγιτών σε κομμουνιστές εργάτες στο Πέραμα, δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και Έλληνες εργάτες.

Πώς βρέθηκαν “ξαφνικά” ναζί δολοφόνοι στην Ελλάδα το 2013;

Βρισκόμαστε στα χρόνια της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης που η Ευρωπαική Ένωση, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του συστήματος χτυπούσαν διαρκώς τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Γι’ αυτό και έπρεπε ταυτόχρονα να καταφέρουν να καταστείλουν και να χειραγωγήσουν την οργή και την αγανάκτηση του λαού για την πολιτική τους. Οι ναζί της Χρυσής Αυγής αποδείχθηκαν χρήσιμος βοηθός τους, γι’ αυτό και αναδείχθηκαν μέσα στη “δημοκρατία” τους…», σημειώνει μεταξύ άλλων η ΚΝΕ στην ανακοίνωσή της. Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: