Ζήσε τον κορονοϊό σου στην Ελλάδα

Πού θα πάει τέλος πάντων αυτή η καμπύλη;

Μπορεί τελικά να γίνεται βάσει σχεδίου. Να βάζουν τον Άδωνι, που έχει το “ακαταλόγιστο”, να λέει κοτσάνες, και να μην ενδιαφέρονται καν να τις μαζέψουν, γιατί λειτουργεί σαν επικοινωνιακούς αντιπερισπασμός και να ασχολούμαστε όλοι με αυτό, χάνοντας την ουσία.

Μπορεί να γίνεται και αυθόρμητα, όπως τα κρύα αστειάκια που λέει κανείς στην παρέα, για να εκτονώσει μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα και να διασκεδάσει μια άσχημη συγκυρία.

Την ίδια στιγμή υπήρξαν δημοσιεύματα, με βάση κυβερνητικές πηγές, που έκαναν λόγο για νέα μέτρα και διακοπή πτήσεων από και προς την Ελλάδα. Αν το συνδέσουμε με την παραπάνω δήλωση του Άδωνι, είναι σχεδόν σατανικό: “Όλοι θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, να ζήσουν εδώ τον κορονοϊκό τους μύθο, γι’ αυτό κι εμείς διακόπτουμε τις πτήσεις και τους κόβουμε τη δυνατότητα να έρθουν εδώ. Μη βλέπετε που πρώτοι οι γείτονες μας (Αλβανία, Β. Μακεδονία) έκλεισαν τα σύνορά τους στην Ελλάδα, αυτό ήταν απλώς μια παραπλανητική κίνηση που δυσφημούσε το ελληνικό σαξές στόρι.

Τελικά η κυβέρνηση διέψευσε εσπευσμένα τις φήμες και τα δημοσιεύματα, που διέρρευσαν πάντως από δικούς της κύκλους και διέψευσε ότι θα ισχύσει αυτό το μέτρο από την Κυριακή. Είναι κι αυτή μια σωστή σκέψη: Αφού πάμε τόσο καλά κι όλοι μας ζηλεύουν κι είμαστε επιθυμητός προορισμός, γιατί να κλείσουμε τη χώρα; Να σταματήσουμε τώρα που γυρίζει;

Για περισσότερους παραλογισμούς, αναμείνατε στην οθόνη σας…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: