Υπέρκομψα εμβόλια για τη Μαρέβα – Ο ΣΚΑΪ ξεπερνάει και το τρολάρισμα με τίτλο για την “υπέρκομψη”

Μετά από αυτό, καιρός είναι πια να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι συντελεστές σατιρικών εκπομπών και ιστοσελίδων της χώρας, καθώς ο ΣΚΑΪ, έχει αποφασίσει να τους στερήσει το ψωμί προκαταλαμβάνοντας όλα τα πιθανά αστεία και ατάκες.

Αν ο ΣΚΑΪ είχε δώσει ποτέ δείγματα αυτοσαρκασμού, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο τίτλος του σημερινού ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή του σταθμού σχετικά με την επιχείρηση εμβολιασμού ήταν ένα πετυχημένο αυτοτρολάρισμα. Φευ, το κανάλι του Φαλήρου έχει αποδείξει πλειστάκις – όπως και άλλα συστημικά μέσα εξάλλου – ότι όταν πρόκειται για το πρωθυπουργικό ζεύγος κανένα ταβάνι λιβανίσματος και γλοιώδους κολακείας δεν υφίσταται.

Την ώρα λοιπόν που οι παρουσιαστές μιλούσαν για την πολυσυζητημένη επιχείρηση “Ελευθερία” για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, αναφέροντας τις πληροφορίες για το εμβόλιο του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη στις 28 του μήνα, ο τίτλος από κάτω ήταν “Στις 28 Δεκεμβρίου εμβολιάζονται ο πρωθυπουργός και η υπέρκομψη Μαρέβα”.

Μετά από αυτό, καιρός είναι πια να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι συντελεστές σατιρικών εκπομπών και ιστοσελίδων της χώρας, καθώς ο ΣΚΑΪ, χρόνια αφότου έχει απαγορεύσει ουσιαστικά τη σάτιρα στη συχνότητά του (κατά καιρούς θνησιγενείς απόπειρες φιλελέ γκεσεμιών της εξουσίας να κάνουν χωρατά σε βάρος των αδύναμων δεν πιάνονται ως τέτοια), έχει αποφασίσει να τους στερήσει το ψωμί προκαταλαμβάνοντας τα πιθανά αστεία και ατάκες. Εντέλει, όπως μπορεί να δει κανείς και στο βίντεο εδώ στο 2.11, ο τίτλος αναβόσβησε σαν τον ειδικό φρουρό των ίντερνετς κι εξαφανίστηκε μετά από μερικά δευτερόλεπτα, τροφοδοτώντας βάσιμες υποψίες, ότι κάποιος σαμποτέρ εκ των έσω μπορεί τελικά να ευθύνεται γι’ αυτό το ούτως ή άλλως υπέροχο στιγμιότυπο.

Στην ουσία του ζητήματος, για μια ακόμα φορά τα φιλοκυβερνητικά μέσα αναλαμβάνουν με διαρροές – αφού καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ως τώρα- να στήσουν κλίμα επιτυχίας και εθνικής ομοψυχίας με μπροστάρη και καλό παράδειγμα τον πρωθυπουργό, προσπαθώντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το φιάσκο των 2,1 εκ. εμβολίων που έγιναν 300.000 – κι αυτό αν τελικά παραληφθούν στο διάστημα που προαναγγέλθηκε- καλύπτοντας σε πρώτη φάση μόλις 150.000 δηλαδή με το ζόρι το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, πολλώ δε μάλλον τις ευπαθείς ομάδες. Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στην κομψότητα, σύντομα και με ανοσία;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: