Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου συνεχίζεται η εκδίκαση της πειθαρχικής δίωξης κατά της μαχόμενης δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη

Η πειθαρχική δίωξη κατά της Αντωνίας Λεγάκη, είναι στην πραγματικότητα δίωξη κατά κάθε μαχόμενου δικηγόρου και μας αφορά όλες και όλους!

Η μαχόμενη δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη ελέγχεται πειθαρχικά επειδή έκανε τη δουλειά της.  Έστειλε εξώδικο εκ μέρους των εντολέων της κατά του  ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού)  για την διετή καθυστέρηση πιστοποίησης της άδειας λειτουργίας του συνεταιριστικού φροντιστηρίου τους.
Η απαράδεκτη διωξή της αποτελεί προσβολή για τη μάχιμη δικηγορία.
Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο  Τύπου
Την Τετάρτη, 25.1.2023 και ώρα 17:00 θα συνεχισθεί μετά από διακοπή της συνεδρίασης που ξεκίνησε στις 18.1.2023 στο 8ο Πειθαρχικό Τμήμα του Δ.Σ.Α. η εκδίκαση της γνωστής υπόθεσης
εναντίον της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη.
Ο χρόνος δεν ήταν αρκετός ούτε καν για την εξέταση του πρώτου μάρτυρα, αφού υπήρχε εντολή να κλείσει ο Δ.Σ.Α. στις 21.00 και η εκφώνηση της υπόθεσης έγινε στις 19.30.
Αρνητική αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία ένοπλης αστυνομικής δύναμης, η οποία με προσήλωση επιτηρούσε το πανώ και τους συγκεντρωμένους στην είσοδο συμπαραστάτες της
Αντωνίας Λεγάκη που και αυτή τη φορά έδωσαν το παρόν, χωρίς να προκαλεσουν κανέναν, με αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί να απορούν γιατί κλήθηκαν !
Συνεχίζουμε μέχρι τη δικαίωση.
Αθήνα, 20.1.2023
Ο Συνήγορος Υπεράσπισης,
Κώστας Παπαδάκης
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: