“Θα την πάρετε τη θέση της ΧΑ, μη στεναχωριέστε” – Τάπα Παφίλη στο ρατσιστικό παραλήρημα Βελόπουλου (VIDEO)

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Βελόπουλος στη βουλή, καιρός να προσφύγει σε κάποιο από τα ματζούνια που διαθέτει στο “λίγο ναζιστικό” κοινό του.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και το μόρφωμά του “Ελληνική Λύση”, αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν έχουν πρόβλημα ούτε με τα “πολύ ναζιστικά”. Λίγες μέρες μετά την υπερψήφιση του αισχρού ψηφίσματος εξίσωσης ναζισμού – κομμουνισμού της ΕΕ από τον ευρωβουλευτή του κόμματος (μόλις ένας από τους δύο, μαζί με τη “γαλάζια” βασιλοβαφτιστήρα Άννα Μισέλ, Έλληνες συναδέλφους του που έδωσαν θετική ψήφο)  και λίγες βδομάδες με την “πρωτοποριακή” πρόταση του προέδρου του να μεταφερθούν σε ξερονήσια οι πρόσφυγες, σήμερα ακολούθησαν νέα σκηνικά απείρου μισανθρωπικού κάλλους.

Σε ένα ακροδεξιό κρεσέντο, ο επικεφαλής της ΕΛ.ΛΥ ζήτησε πυροβολισμούς μεταναστών στα σύνορα, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.

“Στο δεύτερο αλτ, να πυροβολείται ο μετανάστης” ανέφερε ο Θανάσης Παφίλης, για να τον “διορθώσει” από τα έδρανα ο “θιγμένος” βουλευτής, διευκρινίζοντας πως εννοούσε στο “τρίτο”. “Αυτά τα έλεγε κι η Χρυσή Αυγή”, απάντησε αμέσως ο Παφίλης, προκαλώντας την οργή του “παρεξηγημένου” Βελόπουλου, που άρχισε να ωρύεται πως ο κομμουνιστής βουλευτής είναι “ρατσιστής” και “φασίστας”. Γελώντας ειρωνικά, ο Παφίλης απαξίωσε να μπει σε καβγά με τον εν εξάλλω ακροδεξιό: “Ποιος μιλάει, είπε ο γάιδαρος, τον πετεινό κεφάλα”, προσθέτοντας πως “σε αυτό τον τόπο γνωριζόμαστε καλά” κι ότι οι κομμουνιστές πολέμησαν το γερμανικό, ιταλικό και βουλγαρικό φασισμό όταν “κάποιοι πολιτικοί πρόγονοι συνεργάστηκαν”. Έσπευσε επίσης να “καθησυχάσει” τον μεγάλο πωλητή “Τελοπόν” ότι “Θα την πάρετε τη θέση της Χρυσής Αυγής, μη στεναχωριέστε”.

To σίγουρο είναι πως ο Βελόπουλος θα συνεχίσει να πουλά χυδαίο αντικομμουνισμό, ελπίζοντας να αναγνωριστεί κι άλλο η χρησιμότητά του από το σύστημα, ξεχνώντας πως το κόμμα του θα είναι μιας χρήσης, για να καταλήξει σύντομα στην ανυποληψία που γνώρισαν τελικά κι οι προκάτοχοί του, από τον παλιό του πρόεδρο Καρατζαφέρη μέχρι τα τάγματα εφόδου της ΧΑ.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: