Τέλος η “Ελληνοφρένεια” από το Real FM!

Ελπίζουμε κάθε εμπόδιο για καλό και του χρόνου να τους ακούμε ξανά από κάποια άλλη συχνότητα, γιατί το(υς) έχουμε ανάγκη.

Η ραδιοφωνική “Ελληνοφρένεια”, η πιο λαοφιλής εκπομπή των ερτζιανών, δε θα φιλοξενείται πλέον στη συχνότητα του Real FM και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ραδιοφωνικής στέγης.

Το συμβόλαιο των συντελεστών της εκπομπής με το Real έληξε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, με τη διοίκηση του σταθμού να αναφέρει το οικονομικό ως το λόγο που οδήγησε στο διαζύγιο. Είναι δύσκολο, ωστόσο, να κατανοήσει κανείς πώς επιβάρυνε τα οικονομικά του σταθμού η πιο δημοφιλής εκπομπή του, που παιζόταν μάλιστα σε επανάληψη του απόγευμα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάδειξή του στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας.

Έτσι λοιπόν, η εκπομπή της περασμένης Παρασκευής ήταν και η τελευταία ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια που έπαιξε από τη συχνότητα του Real FM. Κι αφού ο Θύμιος, ο Αποστόλης και οι συνεργάτες τους δεν είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν επίσημα το κοινό τους, μένει ως τελευταία γεύση η ευχή τους για “καλή αντάμωση”, το τραγούδι της Μπέλλου “Περιπλανώμενος”, και στο τέλος ο ύμνος της Διεθνούς -ένα… κλασικό καλοκαιρινό τραγουδάκι.

Ελπίζουμε κάθε εμπόδιο για καλό και του χρόνου να τους ακούμε ξανά από κάποια άλλη συχνότητα, γιατί το(υς) έχουμε ανάγκη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: