Στην γκλίτσα του τσομπάνη τρίβονται ξανά οι φασίστες στη δίκη της ΧΑ – Παρομοιάζουν τα παραστρατιωτικά camp τους με το διήμερο της ΚΝΕ

Η φασιστική σύναξη στη Νέδα με τις πολεμικές τέχνες και την παραστρατιωτικού τύπου οργάνωση,  δεν έχει τίποτα κοινό με το διήμερο της ΚΝΕ ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Δεν περνάει κυριολεκτικά μέρα χωρίς να θυμηθούν οι φασίστες της ΧΑ το ΚΚΕ και την ΚΝΕ κατά τις αγορεύσεις της υπεράσπισης στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αν χθες ο συνήγορος του Κασιδιάρη, Δ. Παπαδέλης σκαρφίστηκε δακρύβρεχτες ιστορίες διάσωσης ρηγάδων από κνίτες, σήμερα επανήλθε συγκρίνοντας τη φασιστική “κατασκήνωση” στη Νέδα, με τα αντιϊμπεριαλιστικά διήμερα της ΚΝΕ.

Ο χρυσαυγίτης συνήγορος συνεχίζει να τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, δίνοντας “μαθήματα”  θεωρίας των δύο άκρων, με προφανή στόχο να πείσει ότι η ναζιστική συμμορία της ΧΑ κάνει περίπου τα ίδια με το ΚΚΕ, μόνο που το δεύτερο απολαμβάνει δήθεν “ασυλίας” από το κράτος και τις αρχές.

Η πραγματικότητα όμως είναι πεισματάρικη, όσες επιχειρήσεις διαστρέβλωσης κι αν επιχειρήσουν οι νεοναζί κάθε απόχρωσης. Η φασιστική σύναξη στη Νέδα με τις πολεμικές τέχνες και την παραστρατιωτικού τύπου οργάνωση,  δεν έχει τίποτα κοινό με το διήμερο της ΚΝΕ ενάντια στον ιμπεριαλισμό, την απόδοση τιμής στους μαχητές του Γράμμου που σκοτώθηκαν από αμερικανικές βόμβες Ναπάλμ και που κυνηγιόνταν στα χωριά από τους ΜΑΥδες, τους ιδεολογικούς προγόνους δηλαδή των ταγμάτων κρούσης της ΧΑ, σαν το δολοφονικό πυρήνα της Νίκαιας των Πατέληδων και των Ρουπακιάδων. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, πως ό,τι παράλληλο σύμπαν κι αν επιχειρήσουν να διαμορφώσουν για να σώσουν το τομάρι τους, ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει ένα απλό γεγονός: Η Νέδα γέννησε Ρουπακιάδες μαχαιροβγάλτες, ενώ τα διήμερα της ΚΝΕ αγωνιστές του σήμερα και του αύριο.

Και για όσους δεν πείθονται από λόγια, αρκούν δυο εικόνες που ισοδυναμούν με όλες τις λέξεις του κόσμου, η πρώτη από τη Νέδα πριν μερικά χρόνια και η δεύτερη φέτος από το Στόμιο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: