Στην Ευρωβουλή με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή;

Η Σεμίνα βγαίνει τελικά δεύτερη σε σταυρούς στο ευρω-ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και παίρνει τη δεύτερη ευρωβουλευτική έδρα. Είναι όμως πολύ πιθανό να δώσει το παρών και στην επόμενη “μάχη του σταυρού” με το ΚΚΕ.

Μπορεί η ενσωμάτωση των σταυρών στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών να έχει κολλήσει εδώ και μέρες στο 73% -και ας ευλογεί τα γένια του το Υπουργείο πως τα κατάφερε μια χαρά στη διεξαγωγή των “πιο δύσκολων εκλογών- αλλά προφανώς η καταμέτρηση έχει προχωρήσει στο ενδιάμεσο και όπως φαίνεται, βγάζει μερικές ανατροπές σε σχέση με όσα γνωρίζαμε.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ολοκλήρωση της καταμέτρησης βγάζει τη Σεμίνα Διγενή στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Κ. Παπαδάκη, και λίγο μπροστά από το Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο, που ήταν δεύτερος στα ελλιπή στοιχεία που εμφανίζει το Υπουργείο στην (απαράδεκτη φέτος) σελίδα του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως καταλαμβάνει τη δεύτερη έδρα του ΚΚΕ στο Ευρωκοινοβούλιο και οδεύει προς Στρασβούργο, ενώ ήδη έχει αρχίσει να δέχεται τα πρώτα συγχαρητήρια μηνύματα στο λογαριασμό με το επίσημο προφίλ της στο Facebook. Η ίδια ευχαριστούσε πολύ τον κόσμο, συνιστούσε όμως στα απαντητικά της σχόλια υπομονή μέχρι σήμερα, που θα υπάρξει πιθανότατα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε τη Σεμίνα να κατεβαίνει με το ΚΚΕ στη μάχη του σταυρού και στις εθνικές εκλογές του επόμενου μήνα, καθώς η συμπόρευσή της με το κόμμα κάθε άλλο παρά συγκυριακή είναι. Μένει όμως να δούμε την επίσημη εξέλιξη, για να μιλάμε επί συγκεκριμένης βάσης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: