Στη ΓΑΔΑ φέρεται να παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης – “Δεν αναζητείται” επισήμως από τις αρχές λέει ο δικηγόρος του

Τα ερωτήματα μετά κι από αυτή την εξέλιξη γίνονται ολοένα και πιο αμείλικτα.

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση γύρω από το Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ΜΜΕ εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, για να ρωτήσει τους αστυνομικούς αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, λαμβάνοντας αρνητική απάντησε. Ο σκηνοθέτης φέρεται επίσης να εξέφρασε τη διάθεσή του να συνεργαστεί με τις αρχές.

Αφότου η είδηση κυκλοφόρησε στα ΜΚΔ, ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας προέβη σε δήλωση, στην οποία απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν ο Δημήτρης Λιγνάδης πράγματι προσήλθε στη ΓΑΔΑ, επιβεβαίωσε ωστόσο πως από πλευράς αστυνομίας δεν υπάρχει ένταλμα:

“Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται”, ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Γεωργουλέας.

Τα ερωτήματα μετά κι από αυτή την εξέλιξη γίνονται ολοένα και πιο αμείλικτα. Υπενθυμίζεται ότι χθες μόλις κατατέθηκε μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού για βιασμό 14χρονου που δεν έχει παραγραφεί, ενώ η πρώτη καταγγελία για παλαιότερη κακοποίηση από το ίδιο πρόσωπο είχε δημοσιευτεί σε σάιτ στις αρχές του μήνα, μέσω συνέντευξης του θύματος Νίκου Σ. Έκτοτε τίποτε δεν έχει κινηθεί νομικά στην κατεύθυνση διαλεύκανσης της υπόθεσης και εντοπισμού του δράστη, δημιουργώντας εύλογες υπόνοιες για ένα παιχνίδι συγκάλυψης ή και καταστροφής στοιχείων μέχρι την αναπόφευκτη(;) έλευση της υπόθεσης στη δικαστική οδό. Η σαπίλα της καπιταλιστικής Δανιμαρκίας είναι ολοένα και πιο φανερή και η μπόχα της ανυπόφορη…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: