ΣΚΑΪ, όπως ΥΕΝΕΔ! – Έκοψαν στον αέρα την Κανέλλη, μόλις είπε για το βίντεο “Θα σας σκοτώσουμε, θα σας γ…με” με τους χούλιγκαν της ΕΛ.ΑΣ.! (VIDEO)

Μόλις η Κανέλλη τόλμησε να αναφερθεί στο βίντεο με τους ένστολους χούλιγκαν που φώναζαν “θα τους γ…σουμε, θα τους σκοτώσουμε!”, ο Οικονόμου την έκοψε εν ψυχρώ, της είπε να ζητήσει συγγνώμη για τη φράση της -sic- και την έκοψε, με το “έτσι θέλω”, από τον αέρα. Άξιος ο μισθός τους!

Οι κανόνες δεοντολογίας του ΣΚΑΪ είναι τόσο “δημοκρατικοί”, που όχι απλά δεν αντέχουν την άλλη άποψη, αλλά κόβουν στον αέρα όποιον τολμήσει να αναφέρει “άβολα γεγονότα”, που καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα και δεν βρήκαν ποτέ θέση στη ροή του προγράμματός τους. Ακόμα και αν πρόκειται για μια βουλευτή!

Η σημερινή λογοκρισία της Λιάνας Κανέλλη από το τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ είναι χωρίς προσχήματα και χωρίς προηγούμενο!

Οι δημοσιογράφοι επιμένουν να ρωτάνε τη βουλευτή του ΚΚΕ για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, για να στρέψουν τη συζήτηση εκεί που θέλουν. Αυτή σχολιάζει πως είναι απαράδεκτος και αποτρόπαιος και συνεχίζει στην ουσία της μεγάλης εικόνας.

Εγώ όμως ήθελα να δω τα άλλα αποτρόπαια. Και δεν τα είδα παρά μόνο στο διαδίκτυο. Δεν είδα το κυνηγητό των ποντικών ανθρώπων, τους κάνανε “άνθρωποι και ποντίκια”, δείρανε γυναίκες. Τον ένστολο Κασιδιάρη που πλάκωσε τη γυναίκα στο χαστούκι, την είδατε;

Παρά τα εμπόδια και τις συνεχείς διακοπές από τον Οικονόμου, η Κανέλλη συνέχισε, κάνοντας αναφορά στο βίντεο όπου οι άνδρες της Ομάδας ΔΡΑΣΗ φωνάζουν σαν χούλιγκαν.

Έχετε κουράγιο να παίξετε την έκφραση ,και την παίρνω επάνω μου, μιας ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “Πάμε να τους γαμήσουμε, να τους σκοτώσουμε”;

Ο Οικονόμου την διέκοψε αμέσως και πέταξε την μπάλα στην κερκίδα: “δε σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι!”. “Δε μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο!” “Είστε βουλευτής, να το πάρετε πίσω”!

Στη συνέχεια μάλιστα, με απίστευτο θράσος, ζήτησε από τη βουλευτή του ΚΚΕ να ζητήσει συγγνώμη για τη “φράση της”…!

Πρώτα θα πείτε συγγνώμη για αυτό που είπατε και μετά θα πείτε αυτό που θέλετε!

Η Κανέλλη απορούσε και απάντησε:

Δική μου φράση είναι; Επειδή τη μετέφερα; Ζητώ συγγνώμη που την μετέφερα! Με τον λαό δεν μπορείτε να παίζετε αστυνομικό παιχνίδι…

Και αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της που ακούστηκαν στον αέρα, με τον Οικονόμου να λέει: “κλείνουμε εδώ, δεν μπορείτε να λέτε τέτοια λόγια στην τηλεόραση”! Και να δίνει πάσα για διαφημίσεις!

Είναι απίστευτο, δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα!

Τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ δεν τους πείραξε το όργιο καταστολής, δεν τους πείραξε ο ένστολος Κασιδιάρης που βαράει την κοπέλα μπροστά στην κάμερα, δεν τους πείραξε ο “όρκος εκδίκησης”, της ένστολης αφιονισμένης αγέλης.

Τους πείραξε όμως που μία βουλευτής μετέφερε τις φράσεις τους στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν τους πείραξε η πράξη, αλλά τους πείραξε η περιγραφή και μεταφορά της!

Τι ακριβώς σας πείραξε, αλήθεια, κ. Οικονόμου;

Το “θα τους σκοτώσουμε” ή το “θα τους γαμήσουμε”;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: