Σιγά μην κλάψει, σιγά μη φοβηθεί… – Ο Άδωνις κινείται νομικά κατά του Ζαραλίκου, καταγγέλλοντας… “επίθεση μίσους”!

Ο λαλίστατος Άδωνης, η “αρσενική Εύα Μπράουν” που δεν είπε κουβέντα για το ντου της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Ζαραλίκου, λέει πως δέχεται “επίθεση μίσους” από τον κωμικό, που τον προέτρεψε να ακολουθήσει τον φασίστα ηγέτη του…

Ναι, ο Άδωνης ψοφάει για τηλεοπτική δημοσιότητα και θα ήταν ικανός να κάνει τα πάντα για αυτήν.
Ναι, λέγοντας τα πάντα, υπονοείται και κάτι ακραίο, αρκεί να τραβούσε κόσμο, για να μπορεί να καμαρώνει μετά για το “λαϊκό του έρεισμα”.
Ναι, ο Άδωνης το ξέρει αυτό, αλλά δεν του αρέσει να το παραδέχεται και να το λένε άλλοι. Όπως έκανε πχ ο Ζαραλίκος, την περασμένη βδομάδα.

«Άδωνι! Και τώρα δεν σε λέω αρσενική Εύα Μπράουν, σε λέω Αδωνι και σε κοιτάζω στα μάτια. Από το ZaraleaksTV και όλα τα μανάρια, επειδή μας είσαι ιδιαιτέρως μισητό πρόσωπο σου δίνουμε την εξής ιδέα για του χρόνου: επειδή όπως κατάλαβα και από τις αναρτήσεις στο Twitter εσένα σου αρέσει πάρα πολύ να τον βγάζεις έξω, να δεις ποιος τον έχει μεγαλύτερο τον κόσμο, επειδή συνέχεια κάνεις αναρτήσεις “εμείς είχαμε τον περισσότερο”, αν θες του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από φέτος βγάλε ανακοίνωση πως θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση το λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά στο έχω και σε εικόνα… Ποιο ΟΑΚΑ; Δεν το συζητώ. Αν βρεις τρόπο να αναστηθείς θα κάνεις κολλητά 12 συναυλίες στο ΟΑΚΑ sold out»

Ποια είναι η εικόνα που λέει ο Ζαραλίκος; Η κλασική στάμπα με τον Χίτλερ, που προτρέπει όλους τους οπαδούς του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να προχωρήσουν σε αυτοχειρία.

Μπορείτε επίσης να θυμηθείτε και το βίντεο με το επίμαχο απόσπασμα.

Το είχαμε αναδείξει και εμείς -εδώ στην Κατιούσα, με τον σχετικό τίτλο “Αν υποσχεθείς ότι θα κόψεις τον λαιμό σου, θα γεμίσεις και το ΟΑΚΑ”.  Δε φανταζόμασταν, όμως, πως θα το πάρουν τα τρολ του Μουρούτη (που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια) και το αρχιτρόλ της κυβέρνησης, Άδωνης Γεωργιάδης, που επιβεβαίωσε πως είχε τη μύγα και μυγιάστηκε. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με ανάρτησή του στο Τουίτερ, είπε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του Ζαραλίκου, ενώ περιμένει να πάρουν θέση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης (!), ανάγοντας το ζήτημα σε πολιτικό θέμα…

Όχι, ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν έχει αντίστοιχη ευθιξία για τη σάτιρα και την ελευθερία έκφρασης.
Όχι, ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν είχε πάρει καμία θέση για το ντου της Σάσας Σταμάτη και των τραμπούκων της στην παράσταση του Ζαραλίκου.
Ίσως να μην ιεράρχησε ως τόσο σημαντικό το ζήτημα ή να είχε άλλες σοβαρότερες ασχολίες με το αφεντικό της Σάσας.
Δεν ήταν δα και καμιά “επίθεση μίσους”, όπως αυτή που καταγγέλλει. Μια απλή επίθεση σε κωμικό ήταν. Το ίδιο είναι…;

Αν ο Άδωνης και η κυβέρνηση -γιατί αυτήν ακριβώς εκπροσωπεί και έχει φροντίσει ο ίδιος να κάνει το ζήτημα πολιτικό- πιστεύει πως θα κάνει τον Ζαραλίκο να τρομάξει και να υποχωρήσει, τότε μπορεί να πάρει ήδη μια πρώτη γεύση για το αποτέλεσμα της κίνησής του, χαζεύοντας το προφίλ του κωμικού στο ίδιο μέσο, το Twitter (αυτό που είχε φροντίσει να ρίξει πριν από μερικούς μήνες η πλατφόρμα).

Και αυτά είναι μόνο μια πρόγευση για τις βολές που θα ακολουθήσουν.
Μετά από όλα αυτά, το σημερινό επεισόδιο του Zaraleaks TV γίνεται άχαστο.

Όσο για το τυπικό της υπόθεσης, ο κ. Άδωνης, που καμαρώνει ότι γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα, καλείται να ξανακούσει – ξαναδιαβάσει το επίμαχο σημείο. Μπορεί να μην καταλαβαίνει τι σημαίνει σάτιρα, ίσως όμως καταλάβει τι σημαίνει υποθετικός λόγος (βοηθητικό στοιχείο: οι προτάσεις που ξεκινάνε με το “αν”) και συμβουλή.

Αν θες του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από φέτος βγάλε ανακοίνωση πως θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση το λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: