Προγραμματικές δηλώσεις – Δημήτρης Κουτσούμπας: Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας, στο πλάι των εργαζομένων, με πιο δυνατό ΚΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας, και εδώ μέσα, κυρίως όμως έξω στο πλάι των εργαζομένων – Θα είμαστε εδώ για να σας κάνουμε πιο δύσκολο να προχωρήσετε αυτό το αντιλαϊκό πρόγραμμα, να πιάσετε τους στόχους του κεφαλαίου»

Η κυβέρνηση θα βρει απέναντι της όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία και το κίνημα τους τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην δευτερολογία του στην Βουλή, για τις προγραμματικές δηλώσεις, διαμηνύοντας πως το ΚΚΕ πιο δυνατό, μπαίνει μπροστά απέναντι σε αυτή την επίθεση.

«Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας, και εδώ μέσα, κυρίως όμως έξω στο πλάι των εργαζομένων», σημείωσε. «Θα είμαστε εδώ για να σας κάνουμε πιο δύσκολο να προχωρήσετε αυτό το αντιλαϊκό πρόγραμμα, να πιάσετε τους στόχους του κεφαλαίου», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ διακόπηκε για πολύ λίγο, επειδή ένιωσε πόνο στη μέση. Έπειτα από ελάχιστα λεπτά η ομιλία συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Φωτογραφία:  Dimitris Kapantais / SOOC

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: