Παναγία η ομοφοβούσα – Δεν παραιτείται ο Αμβρόσιος επειδή τον συμβούλεψε η Μεγαλόχαρη

Υπάρχουν περιπτώσεις που τα θεία όχι απλά επικοινωνούν, αλλά δίνουν και απευθείας συμβουλές, αρκεί φυσικά να είσαι άγιος άνθρωπος, σαν τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων

Όλοι θυμόμαστε τον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε με το Θεό “αλλά δε γινόταν τίποτε”. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που τα θεία όχι απλά επικοινωνούν, αλλά δίνουν και απευθείας συμβουλές, αρκεί φυσικά να είσαι άγιος άνθρωπος, σαν τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων. Τον οποίο κάποιοι άθεοι ολετήρες των χρηστών ηθών και της πατρίδας καταδίκασαν επειδή τόλμησε να τα βάλει με αμαρτωλούς ομοφυλόφιλους που παρασύρουν τα παιδιά μας στο δρόμο της ακολασίας και του εθνικού αφανισμού.

Μετά από αυτό, ο εκπρόσωπος του Θεού από της γης είδε και απόειδε κι είπε να αποσυρθεί από το βαρύ σταυρό του εκκλησιαστικού του αξιώματος, και να αφοσιωθεί δια της προσευχής στη σωτηρία της ψυχής του, αφού όσο κι αν προσπάθησε και για τη σωτηρία των υπολοίπων, κάποιοι αχάριστοι δεν το εκτίμησαν.

Ενώ λοιπόν βρέθηκε ένα βήμα από την παραίτησή του από μητροπολίτης Καλαβρύτων, τελικά η ίδια η Παναγία, που μισεί εξίσου όλους αυτούς τους ανώμαλους, παρενέβη στη διάρκεια της προσευχής του Αμβροσίου, αποτρέποντας έτσι να μείνει έστω και για λίγο ακέφαλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα της περιοχής. Τέτοιοι πνευματικοί ταγοί δε γεννιούνται κάθε μέρα.

Αν η Παναγία η ομοφοβούσα είναι πρόεδρος του φαν κλαμπ Αμβροσίου, η λέσχη διαθέτει και πολλά ακόμα μέλη, τα οποία έσπευσαν να ενισχύσουν τη θεάρεστη επέμβαση της Μεγαλόχαρης, σπεύδοντας κατά δεκάδες να διαβεβαιώσουν τον ιεράρχη τους πως δεν είναι μόνος στον αγώνα για μα κοινωνία χωρίς κίναιδους, κομμουνιστάς και άλλα μιάσματα.

“Ήρθαν εδώ εβδομήντα ιερείς, να μην τους κάνω το χατίρι; Επιθυμούσα να έχω περισσότερο χρόνο για προσευχή, να αφήσω τις τιμές και τις δόξες, να πάω στην Εκκλησία σαν χριστιανός να εκκλησιαστώ, να πάω σε ένα εξωκκλήσι να εξομολογήσω, να κάνω έργο ιεραποστολικό, ώστε να σταματήσω να ασκώ διοίκηση. Όμως οφείλω να σταθώ στο πλευρό των κληρικών αυτών τις ώρες”.

70 κατασκευαστές σκοταδιστικής προπαγάνδας συνιστούν Αμβρόσιο. Κι η Παναγία εγκρίνει. Μήπως είστε τίποτε αμφισβητίες να σας κλείσουμε από τώρα πρώτο καζάνι πίστα στην κόλαση;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: