Όχι στη βάρβαρη καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Συγκέντρωση σωματείων έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αύριο

Σωματεία εκπαιδευτικών και άλλων κλάδων καλούν αύριο σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Προ.πο, ενάντια στην αστυνομική βία με πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης.

Απάντηση στην άγρια καταστολή της κυβέρνησης κατά των εκπαιδευτικών που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμά τους σε μόνιμη και σταθερή εργασία, με αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών ανθρώπων, δίνουν αύριο στις 12 το μεσημέρι σωματεία που καλούν αύριο σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το ψήφισμα των εκπαιδευτικών σωματείων αναφέρει:

«Καταδικάζουμε την άγρια και βάρβαρη καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενάντια στους διαδηλωτές εκπαιδευτικούς στη συγκέντρωση στις 11 Γενάρη που έγινε ενάντια στο ν/σ για τις “προσλήψεις” – απολύσεις των εκπαιδευτικών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να ολοκληρώσει το βρώμικο έργο της έδειξε για μια ακόμα φορά το αδίστακτο πρόσωπο της χτυπώντας με βροχή από χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης τους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο εκπαιδευτικός και βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, και η εκπαιδευτικός Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας το Σάββατο 12 Γενάρη 12.00 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77, Αθήνα)».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: