Ο Κουτσούμπας τρολάρει ζωντανά τις καρδούλες της Ζωής: “Τελειώνουν τα reality και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα της αγάπης;”

Ο Δ. Κουτσούμπας αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι… “μέγιστο, φαρμακερό τρολ” και από το βήμα της ομιλίας του στην Πάτρα τρολάρει ανελέητα το “αγάπη μόνο” της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που προσπαθεί να κρύψει πίσω από ανούσιες χειρονομίες τις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όσο κορυφώνεται η προεκλογική περίοδος, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ απασφαλίζει, με όλο και πιο φαρμακερές και αιχμηρές ατάκες. Μετά από την προτροπή του προς τη ΝΔ να προσέξει και να μην έρθει με πολλή φόρα, γιατί… “κάπου θα βρει”, σήμερα ο Δ. Κουτσούμπας, στην ομιλία του από την Πάτρα, χάρισε ένα ακόμα viral στιγμιότυπο, με την αιχμή που άφησε κατά των κομμάτων που λειτουργούν σαν τσόντα στις αστικές κυβερνήσεις, με συγκεκριμένη αναφορά κατά της Πλεύσης Ελευθερίας και της Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Αρχικά κάλεσε τον λαό “να μη σκορπίσει η ψήφος σε αντιδραστικά, προσωποπαγή μορφώματα και πάντα χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος”, για να συνεχίσει ως εξής.

Μα καλά δεν προκαλεί προβληματισμό, αλήθεια, σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα reality και είπαν μήπως να ασχοληθούν με το “κίνημα της αγάπης”;

Σε αυτό το σημείο, μάλιστα, σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδούλα, ως ένδειξη ειρωνείας για την αντίστοιχη κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που προσπαθεί να αποκρύψει τις πραγματικές θέσεις του προσωποπαγούς κομματίδιού της, πίσω από καρδούλες που παραπέμπουν στον αλήστου μνήμης “αγάπη μόνο”…

Ο Κουτσούμπας συνέχισε να “αφιερώνει”, σημειώνοντας τα εξής:

Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που και η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι συνεπής στις απόψεις της. Αυτές την οδήγησαν να μη φέρει καν για συζήτηση στη Βουλή την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων. Είχε την άποψη ότι ήταν “σχήμα λόγου”, για να δικαιολογήσει τον Τσίπρα… Έχει και ένα συγκεκριμένο παρόν. Να μην έχει θέσεις για κανένα πρόβλημα του λαού μας, της νεολαίας απολύτως. Μόνο κάτι γενικολογίες. Η μόνη φορά που γίνεται συγκεκριμένη είναι όταν θέλει να χαϊδέψει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους χαρακτηρίζει αντισυστημική δύναμη. Για αυτό και έχει προδιαγεγραμμένο μέλλον, αυτό που έχουν όλα τα κόμματα-διάττοντες αστέρες, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι να στηρίζουν με τις ψήφους ή και με τους βουλευτές τους τις κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίμαχο απόσπασμα από την προεκλογική ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στην Πάτρα.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: