«Ντιμπέιτ» υποψήφιων Περιφερειαρχών στην Αττική χωρίς τον Γιάννη Πρωτούλη γίνεται; Το έκανε η “Καθημερινή”!

Η Καθημερινή της Κυριακής αγνοεί επιδεικτικά την Λαϊκή Συσπείρωση, την παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ που ως γνωστόν είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην Αττική!

Συνεχίζεται η προσπάθεια αποκλεισμού και αποσιώπησης από τα ΜΜΕ της δράσης και των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής, με υποψήφιο περιφερειάρχη το Γιάννη Πρωτούλη.

Τελευταίο κρούσμα αποτελεί η Καθημερινή της Κυριακής, η οποία σε δύο φύλλα της αφιέρωσε χώρο αποκλειστικά στους εκλεκτούς των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στην Αττική, ονοματίζοντας μάλιστα “ντιμπέητ” τις συνεντεύξεις τους στο φύλλο της 10/9, αγνοώντας επιδεικτικά την παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ, που ως γνωστόν είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην Αττική.

Το «θάψιμο» από τα ΜΜΕ της δραστηριότητας του Γιάννη Πρωτούλη αποδεικνύεται, επίσης, κι από το γεγονός ότι -ενώ βρισκόμαστε λιγότερο από ένα μήνα πριν από τις τοπικές εκλογές- δεν έχει πραγματοποιηθεί συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας και ενώ άλλοι υποψήφιοι έχουν ήδη φιλοξενηθεί αρκετές φορές.

Την ώρα που ο λαός είναι απροστάτευτος και στο έλεος των πλημμυρών, η αποσιώπηση των θέσεων του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης έρχεται να βοηθήσει στην συγκάλυψη της πολιτικής του κράτους, της κυβέρνησης και των περιφερειακών αρχών (και στην Αττική), της οποίας οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν υπάρξει εκφραστές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: