Νίκος Έξαρχος: Κυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά, όλοι έχετε βάλει το «λιθαράκι» σας για να πάρουν τα κοράκια τα σπίτια των μεροκαματιάρηδων (ΒΙΝΤΕΟ)

«Και όλα αυτά για να έχουν οι τράπεζες σας, μόνο φέτος, το πρώτο εννεάμηνο, 2,9 δισεκατομμύρια κέρδη. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός σας προϋπολογισμός»

Στους μεροκαματιάρηδες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και τα άλλα κοράκια αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Έξαρχος, μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2024.

«Όλοι σας βάλατε ένα λιθαράκι για να δοθούν τα δάνεια στα funds, στα κοράκια δηλαδή. Να γίνονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για να μην μπορούν να παρεμποδίζονται από το λαό και η οποία διαμαρτυρία να χαρακτηρίζεται ιδιώνυμο», σημείωσε. «Και όλα αυτά για να έχουν οι τράπεζες σας, μόνο φέτος, το πρώτο εννεάμηνο, 2,9 δισεκατομμύρια κέρδη. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός σας προϋπολογισμός», πρόσθεσε.

Επίσης, αναφέρθηκε στους αγρότες που έχασαν την παραγωγή τους λόγω των καταστροφών και δεν αναπληρώνεται το εισόδημα τους, καθώς και στους κτηνοτρόφους που βλέπουν να μειώνεται η βασική ενίσχυση.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: