Μαρία Κομνηνάκα: «Στα Βατερά γίνονται αποκαΐδια τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το ΚΚΕ με ό,τι δυνάμεις διαθέτει θα βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, καθώς από το πρωί μέλη και φίλοι του Κόμματος βρίσκονται και συνδράμουν στην κατάσβεση 

«Στα Βατερά γίνονται αποκαΐδια τα επιχειρήματα της κυβέρνησης ότι υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ότι υπάρχει στελέχωση και εξοπλισμός» υπογράμμισε σε δήλωσή της η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα από τη Λέσβο και από τις πληγείσες περιοχές, όπου και βρίσκεται.

Υπογράμμισε τις λιγοστές πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται, την προσπάθεια κατοίκων και εθελοντών να βοηθήσουν και πως η βοήθεια «πέφτει στο κενό όταν η απουσία της πρόληψης μας κάνει για άλλη μία φορά να μετράμε τις πληγές μας».

Απαίτησε να σταλούν δυνάμεις και μέσα της Πυροσβεστικής αλλά και να βοηθηθούν οι άνθρωποι σε ότι αφορά τη στέγασή τους, καθώς η περιοχή των Βατερών παραμένει χωρίς νερό και ρεύμα.

Τέλος υπογράμμισε πως το ΚΚΕ με ότι δυνάμεις διαθέτει θα βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, καθώς από το πρωί μέλη και φίλοι του ΚΚΕ βρίσκονται και συνδράμουν στην κατάσβεση.

902.gr

Σημείωση: Οι προγραμματισμένες περιοδείες της Μαρίας Κομνηνάκα στη Λήμνο ακυρώνονται καθώς η βουλευτής του ΚΚΕ παρέμεινε εκτάκτως στη Λέσβο για να βρεθεί στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής των Βατερών που δοκιμάζονται από την πυρκαγιά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: