Λιάνα Κανέλλη: Το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο δε θα πάει χαμένο. «Λαϊκή Συσπείρωση» για να μας βρουν μπροστά τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μιλάνε όλοι τόσο εύκολα για την αλλαγή του κλίματος, το οποίο άλλαξαν αυτοί που το εκμεταλλεύτηκαν μέχρι σήμερα κι έβγαλαν τα λεφτά… Οι ρυπαντές είναι αυτοί που έχουν φτιάξει χρηματιστήριο ρύπων, που τώρα θέλουν πράσινη ανάπτυξη, που θέλουν τα καινούργια καύσιμα. Αυτοί όλοι οι ρυπαντές λένε σε σένα ότι από το καλαμάκι του φραπέ που πίνεις, αν είναι χάρτινο, θα σωθεί το περιβάλλον…»

Σε υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσε η Λιάνα Κανέλλη λέγοντας χαρακτηριστικά «για να μας βρουν μπροστά τους».

Μιλώντας στην τηλεόραση της «Ναυτεμπορικής» το μεσημέρι της Δευτέρας η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι οι τοπικές εκλογές είναι βαθύτατα πολιτικές προσθέτοντας ειδικά για το πρόβλημα της έλλειψης προστασίας ότι δεν μπορεί να πέφτουν οι οροφές στα σχολεία, να πλημμυρίζουν πόλεις και χωριά να κινδυνεύει κόσμος σε στάδια.

Ειδικά για την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας στη Θεσσαλία σημείωσε ότι λύσεις βρίσκουν όταν πρόκειται για τα ΝΑΤΟικά ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο, ενώ ο λαός παραμένει στις λάσπες και στα προβλήματα. Πρόσθεσε ότι οι κυβερνώντες δίνουν μερικά ψίχουλα στους πλημμυροπαθείς με την απαίτηση να το βουλώσουν.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: