Λιάνα Κανέλλη: «Όταν μια τραγωδία την κάνεις μελό δείχνεις και τις πολιτικές σου προθέσεις…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μέσα σε αυτό το, για τα άλλα κόμματα, νατοϊκό έδαφος, το ΚΚ Ελλάδας ενδιαφέρεται για τον λαό, και αυτή είναι η 100% λαϊκή αντιπολίτευση. Δεν μας ενδιαφέρει ο λαός να επιζήσει, αλλά να ζήσει, να προκόψει, να ευτυχήσει και, κυρίως, να κυβερνήσει»

Η ΕΕ συρρικνώνει τη συνθήκη της Γενεύης για τα δικαιώματα των προσφύγων και κάνει επίσημο σκλαβοπάζαρο μιλώντας για διαλογή προσφύγων και καθορίζοντας τιμές για αυτούς, επισήμανε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του «Σκάι», με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Επισήμανε τα ερωτηματικά που προκύπτουν, για το ναυάγιο και τη μη διάσωσή του από τις αρμόδιες αρχές, όταν ένα σαπιοκάραβο πλέει καταμεσής της Μεσογείου κι ενώ καταγράφεται από εκατοντάδες drowns και δορυφόρους, κανείς δεν κάνει τίποτα.

Για τις εκλογές κάλεσε όσους το σκέφθηκαν και δεν τόλμησαν, τώρα να το κάνουν και να ψηφίσουν το ΚΚΕ για να κρατήσει και ν΄ αυξήσει τους 26 βουλευτές ώστε να υπάρχει 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση, τονίζοντας: «Μέσα σε όλο τον παραλογισμό της εξασφάλισης ψηφαλακίων, στέκεται ένα ΚΚΕ όρθιο, καθαρό, πανέντιμο και απευθύνεται στον ελληνικό λαό και του λέει να το ενισχύσει, ειδικά αυτοί που το σκέφτηκαν και δεν το τόλμησαν. Για να έχεις 100% λαϊκή – υπέρ του λαού – αντιπολίτευση σε αυτά που έρχονται…»

Το ΚΚΕ το φοβούνται όλα τα κόμματα της ενιαίας φιλονατοϊκής και φιλοευρωπαικής πολιτικής γιατί έχουν αποδεχθεί ότι η Ελλάδα είναι νατοϊκό έδαφος, κατέληξε επισημαίνοντας «Μέσα σε αυτό το νατοϊκό έδαφος, το ΚΚ Ελλάδας ενδιαφέρεται για τον λαό, και αυτή είναι η 100% λαϊκή αντιπολίτευση. Δεν μας ενδιαφέρει ο λαός να επιζήσει, αλλά να ζήσει, να προκόψει, να ευτυχήσει και, κυρίως, να κυβερνήσει».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: