Λιάνα Κανέλλη: Οι κομμουνιστές στη Ρωσία μετά το 1917 κράτησαν σαν κόρη οφθαλμού τα αγαθά απ’ τα παλάτια για να τα χαίρετε ο λαός, και όχι για να βγάλουν κέρδη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα γλυπτά του Παρθενώνα είναι κλεμμένα και πρέπει να επιστραφούν. Δεν υπάρχουν όροι, δεν υπάρχουν δανεισμοί και πήγαιν’ έλα… Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο κ. Σούνακ, ούτε ποια είναι η θέση του Βρετανικού Μουσείου. Όταν υπερασπίζεται κανείς την πολιτιστική του κληρονομιά να την υπερασπίζεται γιατί είναι κοινό αγαθό, που ανήκει στον κόσμο και η φύση του είναι να είναι ενιαίο με το αρχικό έργο…»

Τους φτωχοδιάβολους κυνηγάνε με το φορολογικό νομοσχέδιο τόνισε η βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο κανάλι της «Ναυτεμπορικής».

Πρέπει να υπάρχει αφορολόγητο όριο 12.000 για όλους, όπως προβλέπει η πρόταση νόμου που κατάθεσε το ΚΚΕ, σημείωσε.

Αναφέρθηκε στην σημερινή Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό κάνοντας αναφορά στις μεγάλες κινητοποιήσεις ανά τον πλανήτη και στην σθεναρή θέση του ΚΚΕ υπέρ της Παλαιστίνης.

Για την ακρίβεια τόνισε ότι είναι σε συνάρτηση με τους μισθούς και υπογράμμισε ότι έχουν γίνει είδη πολυτελείας βασικά είδη που καταναλώνει ο λαός όπως η φέτα και το ελαιόλαδο.

Για τα γλυπτά του Παρθενώνα σημείωσε ότι είναι κλεμμένα και πρέπει να επιστραφούν χωρίς όρους.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: