Λιάνα Κανέλλη: «Ο Πελετίδης είναι καλός δήμαρχος επειδή είναι κομμουνιστής. Απ’ όπου πέρασε δήμαρχος του ΚΚΕ άφησε πίσω του έργο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος πρέπει να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας αύριο και να διαδηλώσει για τον Παλαιστινιακό λαό, γιατί στηρίζοντας την Παλαιστίνη, στηρίζει την ειρήνη

«Οι άνθρωποι που βγήκαν από το ΚΚΕ ενσαρκώνουν πραγματική αγωνιστική διάθεση να αλλάξει κάτι στον τόπο», επισήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, αναφερόμενη στο αποτέλεσμα του β’ γύρου των τοπικών εκλογών, όπου εκλέχθηκαν και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

«Ο Πελετίδης είναι καλός δήμαρχος επειδή είναι κομμουνιστής», σημείωσε σε συνέντευξη της στον «ΣΚΑΙ», συμπληρώνοντας πως «δεν έχει υπάρξει κομμουνιστής δήμαρχος που να μην κοίταξε το λαό του». Όπως είπε, δεν ξοδεύουν για έργα βιτρίνας αλλά για το λαό.

Υπογράμμισε επίσης πως αύριο ο κόσμος πρέπει να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας και να διαδηλώσει για τον Παλαιστινιακό λαό, γιατί «στηρίζοντας την Παλαιστίνη, στηρίζει την ειρήνη».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: