Λιάνα Κανέλλη: «Ο Κασιδιάρης έχει στα χέρια του το αίμα του Φύσσα… Ένας εισαγγελέας-φερετζές βγαίνει να κάνει το πλυντήριό του» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το καρναβάλι της Βενετίας ως εισαγγελέας… Στη σύνταξη, αποφάσισε να πάει με έναν δηλωμένο ναζιστή, με τη σβάστικα στο μπράτσο, και να του κάνει τον μπροστινό στις εκλογές… Καλαβρυτινός, με καταγωγή από εκεί που οι ναζί δεν άφησαν κολυμπηθρόξυλο, θερίσανε ζωές…»

Ο ναζισμός ούτε αλλάζει ούτε ξεπλένεται, ξεκαθάρισε η βουλευτής του ΚΚΕ και εκ  νέου υποψήφια του Κόμματος στην Α’ Αθήνας, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας χθες βράδυ στο «Attica TV», με αφορμή τις διεργασίες των φασιστικών μορφωμάτων.

Σχετικά με τον Κασιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη τόνισε ότι έχει στα χέρια του το αίμα του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, ως καταδικασμένος στη δίκη της Χρυσής Αυγής για εγκληματική οργάνωση.

Στηλίτευσε την πρόθεση του πρώην αντεισαγγελέα Κανελλόπουλου να γίνει «μπροστινός» του νέου φασιστικού μορφώματος, προκειμένου να παραπλανήσει τμήματα του λαού και να καταφέρει να κατέβει στις εκλογές.

Η βουλευτής του ΚΚΕ εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον ελληνικό λαό ότι θα στείλει ξανά τους φασίστες, ακόμα κι αν εμφανίζονται με κουστούμια, στο περιθώριο.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: