Λιάνα Κανέλλη: «Ειρήνη στην περιοχή χωρίς Παλαιστίνη δεν μπορεί να υπάρξει» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτή η χοντράδα του καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού που όταν φτάσει στο έσχατο στάδιο κάνει Παλαιστίνες δεν μπορεί να είναι αντικείμενο συζήτησης στον 21ο αιώνα…. Η γη έχει τόση ξηρά που μπορεί να μας θρέψει όλους. Έχει τόσες θάλασσες που μπορεί να μας ταξιδέψει όλους. Μόλις μπει στη μέση το κέρδος, η αξία της ανθρώπινης ζωής χάνεται. Γι’ αυτό και είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ να είναι κάποιος κομμουνιστής…»

Είναι με την ειρήνη, όποιος είναι με την Παλαιστίνη και το δικαίωμα ύπαρξης των Παλαιστινίων στην γη τους και της ύπαρξης του Ισραήλ με βάση τα δύο κράτη που έχει εγκρίνει ο ΟΗΕ, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής σε εκπομπή του Attika.

Αφού αναφέρθηκε εκτενώς στην σφαγή των Παλαιστινίων, επεσήμανε ότι, ειρήνη στην περιοχή χωρίς Παλαιστίνη δεν μπορεί να υπάρξει.

Αυτή η χοντράδα του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού ο οποίος όταν φτάσει στο έσχατο στάδιο κάνει «Παλαιστίνες» δεν μπορεί να είναι αντικείμενο συζήτησης τον 21ο αιώνα. Έχουμε 2023, έχουμε τα μέσα να ζούμε όλοι καλά, έχουμε τα μέσα μιας τεχνολογίας να επικοινωνούμε μεταξύ μας ανθρώπινα, έχουμε πρόσβαση σε κουλτούρα πολύ πιο εύκολα από ότι είχαμε, η γη, η ξηρά έχει τόση έκταση που μπορεί να μας θρέψει όλους, έχει τόσες θάλασσες που μπορεί να μας ταξιδέψει όλους, αλλά μόλις μπει το κέρδος μέσα η ανθρώπινη ζωής χάνεται, κατέληξε η Λ. Κανέλλη.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: