Λιάνα Κανέλλη: «Διεκδικούμε την εξουσία…Το ΚΚΕ δε δίνει επίδομα σταθερότητας σε ασταθείς, κακοήθεις, αντιλαϊκές πολιτικές…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ερώτηση αν το ΚΚΕ θα συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο και έτσι θα το εκλάμβανε και ο ελληνικός λαός

Η ερώτηση αν το ΚΚΕ θα συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο και έτσι θα το εκλάμβανε και ο ελληνικός λαός τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια του Κόμματος στην Α’ Αθηνών, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον «ΣΚΑΪ».

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι παράγοντας σταθερότητα και ως τέτοιος «δεν μπορούμε να προσφέρουμε σταθερότητα στην εχθρική αστάθεια που συνεπάγονται τα υπόλοιπα κόμματα».

Η Λ. Κανέλλη υπογράμμισε ότι το έγκλημα στα Τέμπη δεν ξεχνιέται, όπως δεν ξεχνιέται η στάση των υπόλοιπων κομμάτων που πανηγύριζαν για την ιδιωτικοποίηση, ενώ το ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει.

Για να μπεις σε μια σταθερή φιλολαϊκή πολιτική τροχιά πρέπει να έχει στις ράγες το ΚΚΕ, υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Επεσήμανε ότι το μεταναστευτικό δεν είναι ο φράχτης. Είναι ένα συνολικό πρόβλημα που σχετίζεται με τον πόλεμο, τα λεφτά, και την οικονομία και στηλίτευσε το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 9 Αμερικάνικες βάσεις και τα σύνορα τα φυλάει η Frontex.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: