Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μπορείς να διεκδικείς την αντιπολίτευση όντας θεμελιωδώς συμπολίτευση…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δοκιμάστηκαν όλα τα κόμματα και η πολιτική έμεινε ίδια και βαθιά αντιλαϊκή, γι’ αυτό τώρα είναι η ώρα να γίνει το βήμα με ψήφο στο ΚΚΕ για πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση

Δεν μπορείς να είσαι αντιπολίτευση όταν είσαι επί της ουσίας συμπολίτευση, σχολίασε καυστικά η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας, μιλώντας στο «Kontra» το βράδυ της Τρίτης, σχετικά με τον διαγκωνισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών.

Όπως είπε η Λ. Κανέλλη, τα παραπάνω κόμματα, μαζί με τη ΝΔ κρύβουν από τον λαό ότι η επόμενη μέρα, με οποιαδήποτε κυβέρνηση και οποιαδήποτε αξιωματική αντιπολίτευση, περιλαμβάνει τα 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης στα οποία συμφωνούν όλοι τους.

Με αφορμή το νέο εργοδοτικό έγκλημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, θύμισε ότι όταν το ΚΚΕ ωρυόταν στη Βουλή για την υποχρεωτικότητα της ΣΣΕ σχετικά με τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, τα υπόλοιπα κόμματα «μας γράφανε στα παλιά τους τα παπούτσια».

Τέλος, επισήμανε, δοκιμάστηκαν όλα τα κόμματα και η πολιτική έμεινε ίδια και βαθιά αντιλαϊκή, γι’ αυτό τώρα είναι η ώρα να γίνει το βήμα με ψήφο στο ΚΚΕ για πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: